Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Secretul cifrelor repetitive, cu Mihai Voropchievici: "Această cifră înseamnă că ești sub protecția îngerilor, care te sprijină"

Secretul cifrelor repetitive, cu Mihai Voropchievici: "Această cifră înseamnă că ești sub protecția îngerilor, care te sprijină"

Maestrul Mihai Voropchievici a explicat în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, ce mesaje ne transmite Universul cu ajutorul cifrelor.

Secretul cifrelor repetitive, cu Mihai Voropchievici: "Această cifră înseamnă că ești sub protecția îngerilor, care te sprijină"
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2018   •   19:25

Universul comunică cu noi prin cifre. Și în telefon poți să ai, 11 și 22 care se repetă. Universul acesta vine și tot ce înseamnă vibrație se manifestă prin cifre. Sunt oameni care au un ton mult mai ridicat și ai impresia că âți sparge timpanul. Eu de mic mă joc cu cifrele de la mașină, fără să știu că asta se va transforma într-o meserie.

1 acțiune, 2. asociere, 3. comunicare, 4.muncă și protecție, 5. factor de neprevăzut, 6, dragoste, 7. protecția divină, 8. partea financiară, 9 zona de altruism de cunoastere.

Le punem punctual: 3 de 1: gândurile tale se materializeaza instantaneu, actionează.

3 de 2 divinitatea te ajută să rezolvi toate problemele.

3 de 3 ești protejeat de toți maeștrii spirituali.

3 de 4 ești sub protecția ingerilor, care te sprijină.

3 de 5 vin schimbări majori, roagă-te să le primești, împarte lucruri pozitive.

3 de 6: nu te axa doar pe starea materială, iubește, căsătorește-te.

3 de 7: și se confirmă că ești pe calea ce bună, crește spiritual.

3 de 8: banii vin în calea ta, ești iubit de noroc, dar păstrează un echilibru.

3 de 9: un final de ciclu total, 9 și 99. Rezolva-ți toate problemele, pregătește-te pentru un alt ciclu”, a povestit Voropchieci.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Univers
Parteneri
1.000 de lei de la stat, în august. Cine poate primi banii
x close