Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Secretul unui mariaj fericit | Pilda zilei, cu Mihai Voropchievici: "Folosiți aceste lucruri și nu stricați armonia casei"

Secretul unui mariaj fericit | Pilda zilei, cu Mihai Voropchievici: "Folosiți aceste lucruri și nu stricați armonia casei"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre secretul care poate păstra o căsnicie fericită și armonioasă.

Secretul unui mariaj fericit | Pilda zilei, cu Mihai Voropchievici: "Folosiți aceste lucruri și nu stricați armonia casei"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Aug 2022   •   22:15

"Atunci când am pornit pe drumul căsniciei, mama mea mi-a dat un sfat. Eu eram mai exploziv și mai răspundeam așa, chiar și părinților.

Când înaintezi în vârstă, regreți că le-ai răspuns părinților. Chiar dacă tu crezi că ai dreptate, din respect pentru ei, să nu faci asta. Ei oricum își vor da seama dacă au spus ceva greșit.

Mama mi-a spus asa: Că secretul unei căsnicii lungi, a unei case fericite și a unor copii crescuți cum trebuie este următorul: Atunci când vorbește ea, să taci tu. Atunci când taci tu, să vorbească ea. Nu înțelegeam. Păi, eu când mai vorbesc?! Mama mi-a spus: Abia atunci când ești pregătit să lași la o parte toți nervii și atunci când nu ai chef să scoți ochii cuiva.

I-am spus mamei că eu în felul asta voi fi un butoi de pulbere, gata să explodeze. Ce fac?! Ea mi-a spus să-i spun soției următorul lucru: Ce norocos sunt. Am cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai înțelegătoare soție, care din când în când, se mai ceartă cu mine.

O căsnicie se ține cu înțelegere. Totodată, să ai și acea forță și discernământ ca atunci când ești în prag de război, să numeri până la 10. În felul acesta, ai câștigat de 10 ori câte 10 înțelepciuni în plus.

Folosiți aceste lucruri și nu stricați armonia casei pentru un moft sau pentru orgolii.", a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close