Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Secretul simplu al relaţiilor fericite. Lidia Fecioru: "Faceţi voi surpriza asta şi o să vedeţi"

Secretul simplu al relaţiilor fericite. Lidia Fecioru: "Faceţi voi surpriza asta şi o să vedeţi"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre secretele care pot aduce fericirea într-o relaţie de cuplu.

Secretul simplu al relaţiilor fericite. Lidia Fecioru: "Faceţi voi surpriza asta şi o să vedeţi"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2023   •   19:00

"Relaţia trebuie să înceapă foarte frumos încă de la început. Femeile fac foarte multe greşeli încă de la începutul relaţiei. Există secrete pe care femeile nu ar trebui să le spună bărbaţilor niciodată.

Niciodată nu trebuie să povesteşti actualului tău partener ceea ce s-a întâmplat în relaţia anterioară. Cel care a venit în viaţa ta va spune aşa:  "Ei, cu ea merge. E femeia care tolerează. O înşel pentru că iartă. Deci, pot! Risc să o înşel pentru că ea suportă orice".

Sunt femei şi bărbaţi care mor cu secretul în suflet. Nu spun nimănui nimic niciodată. Sunt compromisuri pe care o familie le face, important este ca cei doi parteneri să se completeze unul pe celălalt.

Relaţiile în care un partener iubeşte de la început, iar celălalt ajunge să iubească pe parcurs, nu merg. Aceste relaţii se rup mai devreme sau mai târziu. Nu există că vine iubirea după nişte ani.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru: "Când ne căsătorim nu trebuie să uităm că suntem femei"

"E important să ai libertatea de a te mişca şi de a comunica cu partenerul. Să-i găseşti lucrurile pentru care îl iubeşti. Trăsături de caracter pe care ai vrea să le iubeşti la el şi el să le iubească la tine. 

Bărbatul este vânătorul. Femeia este mai raţională şi are instinctul matern. Ea deja vede şi ce scutec o să aibă copilul, chiar dacă nu este încă căsătorită cu el. Ea nu vrea bani, ci banii ei. El trebuie să o întreţină şi să-i asigure viaţa de familie.

În relaţia se investşte şi timp şi bani şi recunoştinţă. Toate acestea trebuie să fie pe termen lung. Nu trag azi pentru relaţia şi mâine nu. 

Trebuie să-i arătăm recunoştinţă partenerului prin toate metodele. Să nu credem că dacă am îmbătrânit nu avem acele lucruri frumoase în interior.

Faceţi voi surpriza asta să trimiteţi o scrisoare partenerului sau să o puneţi sub pernă dată cu parfum şi o să vedeţi. Chiar şi un bileţel puteţi pune. Aceste mici atenţii chiar contează pentru relaţie.

Femeile trebuie mereu să arate foarte bine. Să fie îngrijite. Bărbaţii sunt atraşi de cum arată femeia.  Când ne căsătorim nu trebuie să uităm că suntem femei. 

Femeia trebuie să-l facă pe bărbat să rămână veşnic tânăr. Femeia este cea care aruncă un ochi. 

Un alt secret important pentru o relaţie fericită este să învăţăm să mulţumim. Mulţumeşte-i partenerului că ţi-a adus şi o cană cu apă. Dacă ne-am certat, e bine să nu ţinem supărarea.", a mai spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close