Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Secretul sticlei cu apă pentru curățarea gândurilor, cu Mihai Voropchievici: "În două ore se golesc toate gândurile negative"

Secretul sticlei cu apă pentru curățarea gândurilor, cu Mihai Voropchievici: "În două ore se golesc toate gândurile negative"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre secretul sticlei cu apă de la robinet.

Secretul sticlei cu apă pentru curățarea gândurilor, cu Mihai Voropchievici: "În două ore se golesc toate gândurile negative"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2021   •   21:45

"Luați o sticlă din sticlă și umpleți-o cu apă simplă de la robinet. Se pune un dop. Dacă nu există un dop, se pune degetul. Trebuie să fim îmbrăcați comod, ca pentru culcare.

Picioarele se îndepărtează cât să mai încapă un călcâi. Degetul mijlociu de la mâna dreaptă se lipește de coapsa piciorului. Cei stângaci țin sticla în mâna stângă, cei dreptaci în mâna dreaptă. 

Secretul sticlei cu apă pentru curățarea gândurilor, cu Mihai Voropchievici

În tot acest timp, ochii se țin închiși. În două ore se golesc toate gândurile negative, de tot ce vă bântuie. În tot intervalul asta de două ore, apa se energizează. Gustați după din apă să vedeți ce gust are.

Aveți senzația că ați băut ceva minunat. A doua zi puteți folosi apa respectiva la gătit, la plante sau să o beți. Se folosește ca apa sfințită. În aceste două ore nu ne gândim la nimic", a mai spus numerologul.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close