Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Secretele portofelului, cu Lidia Fecioru: "Această culoare atrage abundenţa"

Secretele portofelului, cu Lidia Fecioru: "Această culoare atrage abundenţa"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre secretele portofelului, care ne pot aduce belşug.

Secretele portofelului, cu Lidia Fecioru: "Această culoare atrage abundenţa"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    16 Iul 2022   •   20:16

"Contează foarte mult culoarea. Să începem cu acel bileţel, pe care să scriem o rugăciune pe care să o punem în portofel. Am mai arătat noi acea bancnotă pe care o punem în portofel. 

Nu trebuie să păstrăm chitanţe, cărţi de vizită vechi, bonuri. Portofelul este pentru bani. Banului îi place ordinea. Dacă găseşte dezordine, nu îi place. Să nu fie deteriorat sau rupt. Nu ţine un portofel murdar sau tocit. 

Trebuie să fie schimbat. El poate spune foarte multe despre atitudinea despre bogăţie şi despre abundenţă. 

Trebuie învăţată chestia asta ca să eliminăm blocajele. Dacă s-a rupt, trebuie schimbat.

Trebuie să mai punem şi o dorinţă acolo. Să transferăm din energia noastră. Dumnezeu nu ne vrea nici proşti, nici săraci.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Ce culoare trebuie să aibă portofelul, cu Lidia Fecioru

"Culoarea portofelului este foarte importantă. Portofelul roşu este care denotă abundenţă şi deschidere de a-i primi.  Această culoare atrage bogăţia. Este ideal pentru cei cu energie personală definitivată foc sau metal. 

Albastru este culoarea elementului apă. Aveţi grijă cum interacţionează cu propria voastră energie. Negru este culoarea elementului de apă. Maro este cea mai populară la bărbaţi după negru, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru cei din foc sau apă. 

Verde reprezintă elementul lemn şi este o alegere excelentă pentru a începe ceva nou. Se potriveşte pentru cei din foc.

Mulţi ţin portofelul gol. Nu avem numerar. Când nu ţinem numerar, portofelul ala nu va aduce bani. Când câştigăm un bănuţ să-i mulţumim Universului că am primit. 

Să nu luaţi portofele în şah. Azi ai bani, maine nu. Se joacă alba neagra. În portofele albe se strâng bani mulţi.", a mai spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close