Antena 3 Adevăruri ascunse Secretul paharului dorinţelor, cu Lidia Fecioru: "Trebuie făcut în fiecare seară, înainte de somn"

Secretul paharului dorinţelor, cu Lidia Fecioru: "Trebuie făcut în fiecare seară, înainte de somn"

de Alin Tarnovschi    |    27 Feb 2021   •   22:21
Secretul paharului dorinţelor, cu Lidia Fecioru: "Trebuie făcut în fiecare seară, înainte de somn"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, secretul paharului dorinţelor şi ce trebuie să facem pentru ca dorinţa să ni se îndeplinească.

Aş mai vrea să mai dau secretul paharului de apă. E bine ca în fiecare seară, înainte de somn, înaine de a ne pune la somn, să luăm un pahar de apă, nu contează cât de mare e, de pildă câtă apă vrem să bem. Este paharul dorinţelor.

Se ia paharul în mână, cu ochii închişi dar îndreptaţi către în sus, adică spre cer.

Ţinând paharul în mână, ne punem o întrebare sau o dorinţă. Dacă vrem un răspuns la întrebare, întrebarea trebuie să o punem foarte strict, să fie foarte bine aranjată, ţintită pe problemă.

Şi să bem cu înghiţituri mici apa din pahar, gândindu-ne numai la acea întrebare pe care am pus-o sau răspuns la ceva care ne interesează. Apa este informaţie, noi transmitem şi o ducem în interior.

Corpul nostru reface. Şi pentru sănătate. O descânţi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close