Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Semnele care ne arată că suntem mulţumiţi de viaţa noastră, cu Lidia Fecioru: "Oamenii nu se schimbă"

Semnele care ne arată că suntem mulţumiţi de viaţa noastră, cu Lidia Fecioru: "Oamenii nu se schimbă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, semnele care ne arată că suntem mulţumiţi de viaţa noastră.

Semnele care ne arată că suntem mulţumiţi de viaţa noastră, cu Lidia Fecioru: "Oamenii nu se schimbă"
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    07 Aug 2021   •   20:15

Un om mulţumit de el râde, se simte bine, stă relaxat şi lângă el, unde apare el, apare o stare de linişte şi o stare de bine. Acesta este unul dintre semne.

Există oameni pe care noi îi recunoaştem după calmul lor. Mai sunt şi oameni care arată o faţă de calm, însă în interiorul lor este furtună. Persoanele care sunt în armonie cu ei, aceia sunt oamenii liniştiţi.

Se simt confortabil şi sunt încrezători în forţele proprii. O să îi vezi, oamenii care sunt aşa, nu îşi fac griji pentru lucruri mărunte.

Sunt oameni care răbufnesc, mai ales pe reţelele sociale, acolo e cel mai uşor să înjure, îi vezi pe toţi frustraţii. Cu atâta uşurinţă împroaşcă cu noroi şi cu vorbe urâte, iar un om normal la cap şi împăcat cu el, când aude un blestem, îşi vede de treaba lui.

Persoana care este calmă nu se alarmează la orice situaţie, nu se îngrijorează pentru orice nimic şi în general stăpâneşte situaţia. Dar nu reacţionează la jigniri cu alte jigniri şi asta nu înseamnă că nu ar putea.

Semne care ne arată că suntem mulţumiţi cu viaţa noastră, cu Lidia Fecioru

 Dacă un om în armonie cu el simte că e rost de ceartă, se întoarce şi pleacă. Nu intră în conflict. Ajunge la un nivel de înţelepciune şi înţelege că e o pierdere de timp, că nu are sens. Şi în afară că e o pierdere de timp există această chestie de încărcare cu energie negativă, cu frustrările tuturor, şi nu are rost.

Şi atunci, ignor total. Şi pleacă. Cam asta poate face un om împăcat cu el.

Oamenii calmi şi înţelepţi, de obicei, nu ajung la momentul de răbufnire. Ei pleacă ori îţi spun două vorbe de te frămânţi o lună şi cu asta basta.

Nu se ajunge niciodată la violenţă fizică.

Nu ar trebui să intrăm în conflict. De ce spun asta? Pentru că un om dacă aşa a fost învăţat să facă, aşa va face până la capăt. Să nu crezi că oamenii se vor schimba.

Chiar şi dacă noi îl facem să înţeleagă, şi pierdem timpul lămurindu-l într-un fel, coborându-mă la nivelul de jos, el mă va bate cu armele lui. Există o vorbă: nu te pune cu prostul când are mintea odihnită. Vedeţi vreo ieşire din situaţia asta? Niciodată.

Semne că suntem mulţumiţi cu viaţa noastră, sfaturi de la Lidia Fecioru

Mai sunt oamenii cărora nu le este frică de singurătate. Sunt oameni care pot petrece în singurătate, cu o sticlă de vin, cu o bere, cu un film bun. Îşi pot petrece timpul în singurătate. Sunt oamenii care îşi trăiesc emoţiile interioare ascultând o muzică bună, în singurătate.

În schimb, sunt ceilalţi oameni care obligatoriu trebuie să iasă. Trebuie să aibă hărmălaie împrejur, trebuie să se ducă undeva, nu pot sta singuri. De acei oameni trebuie să te cam fereşti.

Cei care caută zgomot în jurul lor sunt oamenii care nu au cu cine se certa şi intră pe Facebook şi încep să se certe cu tine şi cu mine. Sunt oameni conflictuali, sunt cei care îşi doresc să iasă în gălăgie.

Oamenii care pot trăi în singurătate sunt oameni mulţumiţi de viaţa lor. Cei zgomotoşi sunt oamenii de care trebuie să stai mai departe.

Oamenii împliniţi cu ei şi fericiţi, împăcaţi cu ei înşişi, sunt oamenii care au abilitate de a face ceea ce le place. De pildă, sunt oameni care au lucrat în multinaţionale şi au ieşit şi acum fac ceea ce le plac şi fac şi bani din asta.

Aceştia sunt oameni care au ajuns la un nivel de echilibru şi ştiu ce îşi doresc şi chestia asta le aduce şi satisfacţie şi bucurie.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close