Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Șapte semne că ești conectat cu un alt suflet de pe această planetă, cu Lidia Fecioru

Șapte semne că ești conectat cu un alt suflet de pe această planetă, cu Lidia Fecioru

În emisiunea Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a venit cu un subiect foarte interesant, cel al sufletelor conectate. Bioenergoterapeuta a explicat care sunt semnele care ne arată că suntem în legătură cu un alt suflet de pe această planetă.

Șapte semne că ești conectat cu un alt suflet de pe această planetă, cu Lidia Fecioru
de Alexandra Dima    |    06 Noi 2021   •   19:27

Primul semn care ne indică faptul că ne aflăm în preajma unui suflet cu care avem conexiuni este sentimentul de apropiere. Ne simțim bine în preajma acelor persoane. Să ne bazăm pe instinctele noastre.

Universul este mult mai inteligent decât tehnologia. Iar Universul a pus în noi câte o bucățică din el! Câte un pic de putere în fiecare. Iar noi ar trebui să ne folosim instinctele, să le dăm drumul să funcționeze.

Intuiția ne va spune dacă o persoană ne este benefică, dacă ne va purta noroc.

A nu se confunda sufletul conectat cu sufletul pereche, chiar dacă avem aceleași gânduri, gusturi și dorințe!

Al doilea semn al conectării este sentimentul de siguranță. Nu doar fizic, dar și psihic. Simțim libertatea lângă această persoană. Îi poți spune orice, poți lăsa jos toate zidurile. Simți că poți face orice.

Comunicare prin tăcere este o altă caracteristică a celor conectați. Se înțeleg din priviri, se intuiesc unul pe celălalt. Urletul tăcerii e mai tare ca cel al țipătului, a subliniat Lidia Fecioru. 

Cu aceste persoane putem avea discuții foarte interesante și chiar dacă sunt contradictorii nu se ajunge la ceartă.

Cu aceste persoane nu ne întâlnim întâmplător. Ele vin cu o experiență care ne e utilă, cu informații vitale, cu lecții pe care le avem de luat sau de dat. Ele vin exact la momentul oportun. E clar un examen al Universului. 

 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close