Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Semne din naştere, semnificaţii şi superstiţii cu Mihai Voropchievici: "Apare la oamenii aleşi"

Semne din naştere, semnificaţii şi superstiţii cu Mihai Voropchievici: "Apare la oamenii aleşi"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, semnificaţia semnelor din naştere.

Semne din naştere, semnificaţii şi superstiţii cu Mihai Voropchievici: "Apare la oamenii aleşi"
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    13 Noi 2021   •   19:51

Fiecare om, nu nepărat toţi, dar sunt persoane care au o pecete, un stigmat, un semn lăsat de sus. O pată, care poate fi pe braţ, pe picior, pe spate, pe obraz.

Există diferite forme, diferite mărimi. În funcţie de posesor, unde e plantată, de acolo putem să aflăm nişte ciudăţeni. Cu ce har a venit? Sau în momentul în care i-a dat-o Dumnezeu, de ce i-a dat-o?

Popular se spune că a furat când era însărcinată cu tine, a furat o măslină şi a pus mâna la obraz şi i-a ieşit o măslină acolo, pe un picior, pe un braţ. Asta trebuia să îi apară persoanei respective ca un semn, ca un ghid, adică tu eşti ales de Divinitate.

Dar ales poate să însemne: spre a-ţi urma o cale fericită, dar la fel de bine poate să fie mai puţin fericită. Nu toate acele pete care apar au aceeaşi culoare. Unele sunt mai proeminente, unele sunt mai vineţii, mai albăstrii, am văzut şi pete aproape de negru. Astea vin să ne ofere câte ceva.

Ce înseamnă un semn din naştere, atât la bărbaţi, cât şi la femei? O amprentă naturală asupra corpului.

Semne din naştere, cu Mihai Voropchievici. Ce reprezintă la bărbaţi un semn din naştere pe faţă?

Că e pe obraz, pe gât, pe frunte. Se spune că au un caracter foarte dificil, sunt oameni complicaţi, mai greu de suportat şi manifestările lor sunt mai ciudate, diferite de ale celorlalţi din societate. Astfel de bărbaţi se găsesc rar şi în analize psihologice şi sunt destul de imprevizibili.

Te poţi aştepta la orice, dar nu neapărat la nişte răutăţi, să fie distrugători, că nu toţi au stigmat de criminal. Alea sunt cu totul altceva, sunt nişte semne fantastic de puternice.

Dar sunt şi nişte semne din naştere pe braţe, pe mâini. Un astfel de bărbat este o fire mai retrasă, mai introvertită, nu prea îi place să iasă în prim-plan, nu se amestecă cu toată lumea. E un semn al mâinilor de aur. Are nişte mâini care rezolvă orice. Acele lucruri care trebuiesc făcute sunt făcute.

De multe ori auzim: are mâini de aur. Mai sunt şi alţii care au pata pe faţă şi e situată chiar sub buză şi de ei se zice că au gură de aur.

În relaţiile cu ceilalţi e plin de talente, foarte responsabil, o fire de admirat şi este un partener foarte atent şi foarte blând. Afară de parte că au mâini de aur, au şi suflet de aur.

Sunt nişte informaţii, pe care dacă le ştii, te ajută. E altceva dacă ştii că acolo ai un punct nevralgic sau acolo ai un punct de ajutor.

Semne din naştere, cu Mihai Voropchievici. Semne pe spate, gât şi pe fese

Bărbaţii cu intuiţie foarte puternică au semne din naştere pe spate, pe gât şi pe fese. Au o intuiţie fantastică. Se mai spune că cei din os domnesc, regal, aveau gropiţe. Cum alţii au pe obraz, ei aveau pe partea posterioară, pe fese.

Aceşti oameni sunt înţelepţi şi sunt aproape imposibil de înşelat datorită capacităţilor anticipative sau, cum zicem noi, are al şaselea simţ. Extraordinar de dezvoltat. Pe astfel de oameni nu ai cum să îi înşeli.

Un semn din naştere pe piciorul stâng poate indica un caracter puternic, tot pentru bărbaţi. Un astfel de bărbat poate devenit un soţ bun şi un tată minunat. În schimb, pe piciorul drept un semn din naştere poate însemna prezenţa unor note de egoism foarte subtil mascate în caracterul unui bărbat. Sunt oamenii care nu îţi oferă tot ce vrei tu, ci îţi oferă cât vor ei.

Semne din naştere la femei, cu Mihai Voropchievici

Un semn din naştere pe faţă, pe chipul femeii, este un semn de mare fericire. Astfel de pete pot fi scoase, extirpate, dar asta nu înseamnă că se scot şi calităţile sau defectele.

Femeile care se nasc cu pete pe faţă devin soţii, surori şi mame extraordinar de bune. Dar soarta le-a oferit o energie specială. Înţelegeţi voi ce energie specială are şi fiţi fericiţi dacă aveţi o soţie cu o astfel de pată şi încărcaţi-vă şi voi cu energie.

Un semn din naştere pe mâinile unei femei arată despre modestia ei. Sunt multe femei care au nevoie de îngrijirea mâinilor, au o piele mai aspră sau mai uscată. Se întâmplă în general la zodiile de pământ. Au nevoie de îngrijire încă din adolescenţă. Dar dacă aveţi un semn din naştere pe mână vă sfătuim să nu vă pierdeţi prietenii.

Învăţaţi să preţuiţi prietenia şi dragostea pentru că modul vostru prea direct, prea dur, prea franc de multe ori vă face să pierdeţi nişte prieteni, să îi înstrăinaţi. Daţi o formă mai artistică şi nu fiţi atât de directe.

Dacă o femeie are un semn din naştere pe spate, pe gât sau pe fese atunci are o energie foarte puternică şi o putere de voinţă nestăvilită. Adică ce îşi pun în cap, aia reuşesc.

Cu cât semnul naşterii este mai aproape de umărul stâng sau de drept, cu atât femeia este mai încrezătoare.

Un semn din naştere pe partea inferioară a spatelui, în zona lombară, înseamnă că femeia are un puternic caracter şi nu e bine să intri în contradicţie cu ea. Chiar dacă este mai incisivă are un suflet blând şi sensibil.

Un semn din naştere pe piciorul drept este un semn de inteligenţă şi de elocvenţă la o femeie. Astfel de femei nu tolerează minciunile, nu le plac înşelătoriile şi ipocrizia.

Femeile cu semne din naştere pe piciorul stâng sunt conservatoare care îşi ştiu mereu valoare.

Cu cât este mai mare semnul din naştere cu atât mai clar se pot manifesta trăsăturile de caracter şi energiile descrise mai sus. Unii oameni au mai multe semne din naştere în mai multe locuri, simultan. Dar dintre toate acestea, se ia în considerare şi atuul de bază ca manifestare: semnul cu mărimea cea mai mare.

Forma este, de asemenea, foarte importantă. Semnele rotunde din naştere aduc unei persoane mai mult noroc. Tot ce se apropie de rotund. Forma alungită indică, în schimb, intenţia unei persoane. Să fim atenţi la intenţii.

Toate celelalte forme pot indica prezenţa unor talente extraordinare.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Un băiat de 14 ani a murit electrocutat la clubul de canotaj din Orșova
x close