Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Acestea sunt semnele că partenerul şi-a pierdut interesul. Lidia Fecioru: "Atunci vezi clar că e o problemă"

Acestea sunt semnele că partenerul şi-a pierdut interesul. Lidia Fecioru: "Atunci vezi clar că e o problemă"

Cu trecerea timpului, relațiile de cuplu pot suferi schimbări și, uneori, semnalele subtile pot indica faptul că un partener și-a pierdut interesul. Este important să fim conștienți de aceste semne, a arătat Lidia Fecioru la emisiunea "Adevăruri ascunse".

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mar 2024   •   19:00

Primul semn că partenerul de viaţă şi-a pierdut interesul este că nu-și face timp pentru tine, se reține cu prietenii, ar sta mai mult la serviciu, stă pe telefon şi altele asemenea, a arătat Lidia Fecioru.

Potrivit ei, o astfel de persoană caută tot timpul să aibă gașcă, să nu cumva să fie doar cu partenerul. "Că atunci se diminuează atenția și vezi clar că e o problemă", a spus ea. 

Un alt semn al distanțării emoționale este lipsa romantismului. "Nu mai există romantismul. Uită să mai cumpere o floare, uită să facă complimente, uită să dea atenţie".

Şi faptul că nu te consideră o prioritate poate fi un semn că legătura dintre voi s-a slăbit.

Atenţie la partenerul care nu se ceartă niciodată! "Sunt cupluri care se despart în tăcere, care nu s-au certat niciodată dar se despart", a spus Lidia Fecioru. Potrivit ei, când nu dezbați o situație tensionantă înseamnă că nu-ți pasă de celălalt ori a început să nu-ți pese.

Când nu te mai cerți înseamnă că nu-ți mai pasă

Dacă partenerul începe să fie nervos, aparent fără motiv, ar putea fi un alt semnal de alarmă.

Întreabă-ți partenerul ce-l enervează cu adevărat, îndeamnă Lidia Fecioru.

Comunicarea deschisă este cheia în astfel de situații. 

Înainte de a trage concluzii, încercați să discutați despre preocupările voastre și să explorați împreună posibile soluții.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru partener interes relatie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close