Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Semne speciale pe linia vieţii, cu Mihai Voropchievici. "Ei sunt cei care îşi găsesc sufletul pereche"

Semne speciale pe linia vieţii, cu Mihai Voropchievici. "Ei sunt cei care îşi găsesc sufletul pereche"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN, despre semnele speciale care pot apărea pe linia vieţii.

Semne speciale pe linia vieţii, cu Mihai Voropchievici. "Ei sunt cei care îşi găsesc sufletul pereche"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Noi 2022   •   19:30

"Linia vieţii porneşte de sub degetul arătător şi arată ca un arc de cerc.

Linia trebuie să fie mai adâncă. Sunt şi linii mai şterse. În funcţie de cum e linia vieţii, aşa e şi viaţa şi caracterul omului respectiv. 

Cei care au linia vieţii mai ştearsă sunt cei care au stima de sine scăzută. Au aşteptări de la ceilalţi. Sunt şi foarte fricoşi de fel.

Totodată, linia vieţii mai poate pleca şi dintr-o bifurcaţie. Mai jos, mai pot pleca ramuri. Dacă aceste ramuri sunt pe partea ascendentă, adică în susul palmei, sunt linii care te anunţă că vor apărea schimbări benefice în viaţa ta.

Pe lângă cele ascendente, pot fi şi linii descendente. Omul respectiv e mai retrograd. Pune multe întrebări. Ei nu cred în poveşti. Ei nu prea evoluează. Trebuie să fie mai optimişti.

Mai sunt persoane care au pe parcursul liniei vieţii mici întreruperi. Cei care au aşa, înseamnă că au de trecut nişte cumpene. Mai pot apărea şi diverse forme.

Pătratele şi dreptunghiul sunt schimbări de situaţie sau lucruri neplăcute care vin din patru corţuri. Sunt oameni nevoiţi să treacă prin lucruri anevoioase. Lucruri care lasă marcaje în viaţă.

Cei care au furci pe linia vieţii, sunt cei care au noroc în găsirea sufletului pereche. Vor avea o dragoste de neclintit.   

Cei care au o bifurcaţie la final de linia vieţii sunt cei care vor fi puşi în situaţia de a rupe căsnicia şi de a face alta. Foarte multe greşeli se fac pe o linie scurtă de viaţă", a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close