Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Semnificaţia literelor din palmă, cu Mihai Voropchievici: "Semnul care arată protecţia divină"

Semnificaţia literelor din palmă, cu Mihai Voropchievici: "Semnul care arată protecţia divină"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, o nouă lecţie de chiromanţie şi anume semnificaţia literelor din palmă, dar şi semnul care arată protecţia divină.

Semnificaţia literelor din palmă, cu Mihai Voropchievici: "Semnul care arată protecţia divină"
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    30 Apr 2022   •   20:09

Sunt trei linii de bază: linia inimii, linia capului şi linia vieţii, care e tutelară. Toate acestea le avem pe palmă, iar între ele există alte linii mai mici.

Toate persoanele cu M sunt prin nativitate marcate cu nişte caracteristici fantastic de importante. Primul, care trebuie luat de bază, este intuiţia nemaipomenită. Acel dar, care este între clarvăzător şi intuitiv. Intuiţia este Dumnezeul din noi.

Curios este că femeile care au M în palmă sunt mult mai intuitive decât bărbaţii. Intuiţia este apanajul doamnelor. Din păcate, mulţi nu acordă suficientă importanţă şi e cea mai mare greşeală.

Litera M stabileşte nişte criterii pentru cei care o au în palmă şi mai ales când vine vorba de o tranzacţie, de a încheia o înţelegere cu cineva. Sunt foarte tranşanţi, sunt foarte corecţi. Sunt oameni cu caracter, dar sunt mai duri, mai selectivi.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close