Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Semnificaţii neştiute ale brăţărilor de la încheietura mâinii, cu Mihai Voropchievici: "Vă spun un secret"

Semnificaţii neştiute ale brăţărilor de la încheietura mâinii, cu Mihai Voropchievici: "Vă spun un secret"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit mai multe semnificaţii neştiute ale brăţărilor de la încheietura mâinii, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Semnificaţii neştiute ale brăţărilor de la încheietura mâinii, cu Mihai Voropchievici: "Vă spun un secret"
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    22 Mai 2021   •   19:49

Aceste brăţări sunt foarte importante pentru că indiferent de ce vârstă ai ele te poziţionează undeva, chiar din vârste foarte fragede ele se formează, sunt acolo.

Ele vin să îţi determine nişte lucruri pentru viaţă. Stabilesc, în primul rând, tipologia fiecăreia. Că este prima brăţară care se vede, este brăţara sănătăţii.

Brăţara sănătăţii îţi va spune ce formă de sănătate ai în funcţie de cât de bine este desenată, cât este de conturată. Te uiţi la ambele mâini. Mâna dreaptă, dacă eşti dreptaci, destinul este direcţionalul, dar stânga este cea care face ce vrea ea în viaţă.

Fiecare brăţară are echivalentul a 30 de ani de viaţă. Vorbim de una întreagă, bine conturată. Dacă este mai scurtă, mai slăbuţă, mai scazi de acolo câte cinci ani.

Sunt unii oameni care au prima brăţară de jur-împrejur şi rămâi uluit. Aia implică o sănătate extraordinară.

Brăţara banilor, semnificaţii neştiute ale brăţărilor de la încheietura mâinii

Brăţara numărul doi îţi arată prosperitatea în viaţă, modul în care te poţi îmbogăţi. De obicei, în partea de jos a încheieturii e mai subţirică, dacă e perfect groasă înseamnă că ai parte de bogăţii.

Cu cât e mai profundată, mai grosolană, înseamnă că vei munci fantastic de mult, foarte greu, dar vei obţine bogăţia de care ai nevoie.

Ultima brăţară este cea a fericirii. Dacă le avem pe toate trei suntem nişte oameni fericiţi, avem şansa să trăim până la 84-90 de ani.

În funcţie de cât de fragmentate sunt, cât de conturate, cât de firave, dacă sunt răsucite, învârtite, întoarse, că mai sunt şi ondulate, nu sunt numai perfecte, în funcţie de alea trebuie să ai discernământ să mai laşi, să mai scădem un pic.

Sunt persoane care nu au a treia brăţară. Dar sunt persoana la care a doua brăţară este foarte scurtă, adică au avut parte de bani pentru o perioadă de timp, şi-au bătut joc de ei şi au dispărut.

Aceste marcaje sunt pentru toată viaţa şi apar de la vârste destul de fragede. În funcţie de cum evoluezi, pe mâna dreaptă ai ce ţi-e scris, iar pe mâna stângă ai ceea ce faci şi prin modul cum contribui.

Că dacă ai o atenţionare pe mâna dreaptă că starea de sănătate e puţin mai precară, pe mâna stângă va trebui să ai o certitudine că te vei ocupa de starea ta de sănătate.

Dacă nu avem o brăţară, în funcţie de cotaţia ei, că e sănătate, bogăţie sau fericire, în ordinea asta, fie că lipseşte sau e fragmentată, toată atenţionarea noastră se mută pe ea. Vedem ce e acolo şi ce atenţionare există. În funcţie de cum este, prin forţa gândului, prin starea pe care o ai, prin tot ceea ce contribui în viaţă.

Există cazuri atunci când brăţările se pot dubla. Spre exemplu, la a doua brăţară, la cea a bogăţiei, se dublează sau mai vine un pic o altă brăţară.

Astea sunt poziţiile şi supoziţiile care sunt. Există oameni care pot avea 4-5 brăţări.

A patra linie o favorizează pe a treia şi o întăreşte pe a doua. Cu cât apar mai multe, cu atât mai bine.

Vă mai spun un secret ca să ştiţi dacă veţi avea sau nu bani în viaţă: luaţi frumos mâna, ridicaţi ca să fie liber şi faceţi aşa. Dacă se fac pliuri, încreţături. În momentul în care ai aceste striaţii, nu vei muri sărac. Adică, Dumnezeu te va ajuta în permanenţă şi îţi va oferi o mulţime de oportunităţi de a obţine acei bani.

Am învăţat-o de la o bătrână, nu veţi găsi în nicio carte. Dar am verificat la 2-3 mii de persoane.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close