Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Sfaturi neobişnuite din 1950 pentru găsirea unui soţ, cu Lidia Fecioru: "Te faci că nu poţi"

Sfaturi neobişnuite din 1950 pentru găsirea unui soţ, cu Lidia Fecioru: "Te faci că nu poţi"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cum îţi puteai găsi un soţ mai uşor în 1950.

Sfaturi neobişnuite din 1950 pentru găsirea unui soţ, cu Lidia Fecioru: "Te faci că nu poţi"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Iun 2022   •   20:16

Înainte nu era dating. Acum sunt tot felul de chestii, iar oamenii din comoditate intră pe aceste reţele.

La serviciu se întemeiază cel mai repede familii, pentru că acolo îţi petreci cea mai mare parte din timp. Acolo se cunosc.

În 1950, trebuia să citeşti necrologul, ca să vezi cine e văduv. Femeile erau sfătuite să citească necrologul în ziar pentru a găsi un văduv bogat.

Fă-ţi maşina să se strice în locul potrivit.

Poartă un plasture, pentru că cineva te va întreba ce ai păţit. Este o modalitate de a atrage atenţia şi a vedea dacă le pasă celor din jur.

Explică i deliciile vieţii de familie. Stând de vorbă, poţi să povesteşti despre familie, cam cum ţi-ar plăcea să fie familia ta.

Nu trebuie să-ţi arăţi inteligenţa. Trebuie să faci pe proasta. Făcând pe naiva, dai voie undeva partenerului să intre uşor în interiorul tău. Să-i dai şansa să te poată aborda. Dacă stai rece ca o statuie şi eşti de neabordat, nu e bine. Bărbaţilor nu le plac femeile care arată că sunt din prima deştepte. Te faci că nu ştii şi ceri ajutor. Bărbaţii sunt ocrotitori şi le place să ajute o femeie.

Două săbii nu încap într-o teacă. Unul trebuie să cedeze. Acasă unul trebuie să mai lase. Unul să fie teacă şi altul sabie. Nu merge, chiar dacă sunt doi oameni care au post de conducere.

Când vin acasă să iasă din rolul lor de şef. Să încercăm să nu spunem mereu pe nume partenerului. E bine în familie să mai lăsăm numele deoparte şi să spunem draga mea, iubita mea, iubitul meu.

Un alt sfat din 1950, era să te dea cu cremă. Îl rogi să te dea cu cremă să nu faci arsuri solare. Multe dintre sfaturi sunt actuale. Valorile mici şi importante nu se vor schimba niciodată.", a spus mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Sfat de Sănătate de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close