Antena 3 Adevăruri ascunse Sfaturi pentru ultima săptămână din acest an. Lidia Fecioru: "Ne va spăla de toată energia negativă"

Sfaturi pentru ultima săptămână din acest an. Lidia Fecioru: "Ne va spăla de toată energia negativă"

de Redacția Antena 3    |    18 Dec 2021   •   20:53
Sfaturi pentru ultima săptămână din acest an. Lidia Fecioru: "Ne va spăla de toată energia negativă"
Sursa foto: Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, ce nu este bine să facem în ultima săptămână din acest an.

''Nu este recomandat să ne pieptănăm cu un pieptene nou. Toate accesoriile să le lăsăm pentru 1 ianuarie.

Să nu ne punem o curea nouă.

Să nu coasem nasturi.

Să nu cumpărăm mărunțișuri.

Dacă în una dintre primele șapte zile de după Revelion ne împăcăm cu un dușman, câștigăm un an în viața noastră, și el și noi.

Pe data de 6 ianuarie, de Bobotează, să le dăm de mâncare păsărilor, pentru că vom avea pâine tot anul. 

Dacă va fi zăpadă în noaptea de Revelion, să ieșim afară să prindem fulgi în palme și să ne dăm cu ei pe față. În același timp trebuie să spunem:'' În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh''.

Această zăpadă se dă de trei ori și ne va spăla de toată energia negativă și ne va aduce foarte multă energie pozitivă în viața noastră.

Încercați să nu vă puneți lucruri noi, îmbrăcăminte, în seara de Revelion'', a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close