Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Sucul care ajută la curăţarea ficatului şi a rinichilor | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Se bea 100 ml înainte de masă"

Sucul care ajută la curăţarea ficatului şi a rinichilor | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Se bea 100 ml înainte de masă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN, despre beneficiile sucului de dovleac.

Sucul care ajută la curăţarea ficatului şi a rinichilor | Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Se bea 100 ml înainte de masă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Oct 2022   •   20:30

Leacul de astăzi este foarte simplu. Pentru că tot este vremea dovleacului, voi da un leac pregătit cu ajutorul acestuia.

Sucul de dovleac este foarte bun în momentul în care avem probleme cu ficatul sau cu rinichii. Se bea câte 100 ml de suc de dovleac înainte de masă.

Totodată, atunci când avem probleme cu vezica urinară sau avem pietre la rinichi, se bea de trei ori pe zi 100 ml de suc de dovleac. Cam cu jumătate de oră înainte de masă.

Dacă suferim de insomnie, bem cam o jumătate de pahar de suc de dovleac. Putem să punem şi puţină miere. Îl bem cu 60 de minute înainte de culcare.

Sucul de dovleac mai poate fi administrat şi atunci când avem temperatură sau frisoane. Ba chiar este bun şi împotriva constipaţiei", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close