Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum ştim dacă avem sufletul pereche alături în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici

Cum ştim dacă avem sufletul pereche alături în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre compatibilitatea în cuplu în funcţie de cifra de destin.

Cum ştim dacă avem sufletul pereche alături în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2022   •   19:51

Numărul destinului se obţine prin adunarea tuturor cifrelor din data naşterii.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 1

Este numărul liderilor. Este născut să fie învingător. E cel care ţine frâiele. Punctele slabe sunt egoismul, încăpăţânarea, care pot pune beţe în roate. Sunt şi dictatori. Sunt extraordinari de afectivi, dar când li se îngrădeşte zona aceea de şef, s-a terminat. Pot fi compatibili cu cifrele de destin 2, 6 şi 9.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 2

Numărul pacifiştilor, a celor sensibili şi loiali. Sunt sociabili şi prieteni grozavi. Sunt amanţii perfecţi. Se pliază pe nevoile partenerului. Ca punct slab, poate înregistra nevoia excesivă de a fi prea mămos cu partenerul. Te sufocă la un moment dat. Trebuie să mai lase plusul de afecţiune şi dominarea prin dragoste. Este foarte compatibil cu cifra de destin 1, 4 şi cu 8.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 3

Este numărul celor care iubesc lumea şi distracţia. Este o cifră aventuroasă, care are nevoie de libertate în relaţie. Nu trebuie să fie restricţionat, pentru că atunci poate să şi înşele. Să evite vorba multă. Este compatibil cu 5, 7 şi 9.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 4

Sunt cei care se bazează pe logică şi pe ştiinţă. Nu îşi asumă riscul. Sunt compatibil cu 2, 6 şi 8. Neasumându-şi riscul, rămâne necăsătorit. Are spaime. Dacă este înşelat, dacă e partenerul cu altcineva. 2, 6 şi 8 le oferă înţelegere şi securitate. 4 preferă să tacă.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 5

Cei mai aventuroşi. Au un spirit liber şi o personalitate magnetică. Dacă nu au provocări, le caută. Nu le place monotonia. Dacă ai combinat un 4 cu un 5, în două săptămâni divorţează. 5 este compatibil cu 3, 6 şi cu 7. Cea mai bună este combinaţia 3 şi 5. Fiecare e pe treaba lui. Nu ai teme de gelozie cu aştia.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 6

Sunt cei mai grijulii. Îşi fac griji din orice. Sunt persoane de casă. Sunt partenerul loial. Munceşte pentru casă mai mult decât pentru partener. E ceva ereditar la aştia. Au un plus de negativitate în ceea ce priveşte posesivitatea. Sunt geloşi. Sunt compatibili cu 1, 4 şi 5.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 7

Au o personalitate misterioasă. Nu ştii de unde să-l iei. El stă şi aşteptă. Sunt excentrici şi cinici. Dacă toată lumea merge pe o bicicletă cu 2 roţi, ei se gândesc de ce să nu mai pună una în plus. Sunt iventivi pentru că vor să iasă din tipar. Sunt compatibili cu 3, 5 şi 8. 8 îi controlează un pic.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 8

Mintea lor este ghidată numai pe îmbogăţire. Vor afaceri rentabile şi profitabile. Pentru îndeplinirea ţelurilor face orice. Dă totul la o parte. Este lipsit de scrupule şi foarte dur. Dorinţa de a ţine totul sub control este un punct slab. De aceea, nu se înţelege cu 1. Compatibilitate cu 2, 4 şi 7. Combinaţia 8 şi 7 a dat cele mai puternice cupluri de afacerişti. Muncesc amândoi şi pun apoi totul într-un loc.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 9

Este omul de echipă, la fel ca 2. Nu lasă trecutul în urmă. Tot timpul face comparaţii. Se pierde în nişte amănunte. 9 iese cel mai bine din cea de-a doua căsătorie. Prima căsătorie este din impuls. Apoi îşi dau seama că au făcut o prostie. Sunt rebeli. Compatibilitate cu 1, 3 şi 9. 9 îi conferă compasiune. Este singura combinaţie cu două cifre identice. Aştia sunt sarea şi piperul.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close