Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Superstiţiile ciudate ale unor sportivi faimoşi, cu Mihai Voropchievici: "Federer este pasionat de numerologie"

Superstiţiile ciudate ale unor sportivi faimoşi, cu Mihai Voropchievici: "Federer este pasionat de numerologie"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cele mai ciudate superstiţii ale unor sportivi renumiţi.

Superstiţiile ciudate ale unor sportivi faimoşi, cu Mihai Voropchievici: "Federer este pasionat de numerologie"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iul 2022   •   20:41

"De ce să nu ai superstiţii?! Doar aia care sunt de râs, râd de alţii. Noi luăm superstiţiile unor mari sportivi. Intrăm în zona tenisului.

Simona Halep spune aşa: "Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul. Nu port talismane şi nu vorbesc cu fratele meu niciodată. Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon şi nu îi răspund niciodată. Doar cu mama sau cu tata iau legătura, însă şi în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Aşa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile. E hotărârea mea”.

Superstiţia îţi dă un confort psihic. Te autoprogramează la câştig. Practic, ei ar trebui să înveţe toate tehnicile astea de autoprogramare spre beneficiu. Ei se încarcă cu autoprogramarea din aceste mici superstiţii. Dar nu sunt chiar mici, ci o multitudine.

De exemplu, în cazul surorilor Williams. Serena era cea care conducea ostilităţile, nu Venus. Punea familia şi staff-ul într-un anumit colţ. Nu-i muta nici cu un scaun", a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Superstiţii ciudate ale unor sportivi faimoşi, cu Mihai Voropchievici

Serena nu-şi schimbă şosetele după un meci câştigat. Le poartă până se rup. Maria Sharapova nu calcă pe liniile terenului.

Noi nu ştim cum funcţionează superstiţia în cap. Nu ştim de ce se tem sportivii. Maria Sharapova stă cu o palmă de marcajul terenului. Şi când loveşte, căuta să nu calce linia terenului.

Mie îmi place de Nadal. Este uluitor şi un campion la superstiţii. Are un ritual al lui înainte de un serviciu. Începe de la ureche, se mută pe faţă şi ridică tricoul. Ba urechea stângă, ba cea dreaptă. Poate are o rugăciune.

Novak Djokovici şi Roger Federer au tot felul de superstiţii. Federer este super pasionat de numerologie. El şi-a luat ca reper sau talisman cifra 8. Are 8 rachete, 8 sticle de apă, 8 prosoape.

Când superstiţiile nu se mai confirmă, ne gândim dacă le-am greşit cu ceva. Mintea începe să lucreze şi îţi oferă altă oportunitate. Superstiţia este o programare către câştig", a mai spus Mihai Voropchievici.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close