Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Află de ce te trezești adesea noaptea, la o oră anume, cu Mihai Voropchievici: "Poţi să primeşti nişte semnale"

Află de ce te trezești adesea noaptea, la o oră anume, cu Mihai Voropchievici: "Poţi să primeşti nişte semnale"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, de ce te trezești noaptea la o oră anume.

Află de ce te trezești adesea noaptea, la o oră anume, cu Mihai Voropchievici: "Poţi să primeşti nişte semnale"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2021   •   21:11

"Dacă te trezești între orele 23:00 și 01:00, înseamnă că ai dezamăgiri. 

Între ora 23:00 și ora 01:00 apar visele cu efectul zilei și poți fi dezamăgit. 

Vezica biliară e responsabilă de pasiunea pentru viață, dar și pentru acțiune. Dacă vezica biliară este echilibrată, vă veți simți fericiți și mulțumiți. 

Dacă te confrunți cu lipsa chefului de viață, ai probleme cu luarea deciziilor, dezamăgire sau timiditate, atunci vezica biliară nu este sincronizată cu viața ta. 

Între orele 01:00 și 03:00 ești nervos. Te-a trezit cineva mult prea de dimineață pentru a spune ceva total neimportant și din această cauză ești furios.

Între orele 03:00 și 05:00 o forță superioară încearcă să-ți spună ceva.

În general, acestea sunt orele în care poți să primești din viețile anterioare niște semnale, dar este și perioada de coșmaruri. Aceasta este o perioadă cu mesaje foarte păcătoase, pentru că practic, corpul cade în somnul profund. 

Dacă treci printr-un moment dificil în viața ta și nu-l poți depăși, ai face bine să explorezi posibilitatea unei forțe superioare care încearcă să-ți vorbească. 

Vorbim cu îngerul nostru păzitor și el poate ne ghidează, iar în noaptea următoare primim mesajul mai clar. 

Dacă te trezești în toiul nopții, înseamnă că intestinul tău este hiperactiv.

În intervalul 05:00-07:00, trebuie să înțelegi că niște necesități fiziologice pe care le-ai trecut cu vederea sau organismul tău, te atenționează că funcția organului se exercită. Sunt niște necesităși fiziologice care te ridică din pat. 

Funcțiile și disfuncțiile anumitor organe te trimit, automat, la niște stări pe care le-ai avut", a menţionat Mihai Voropchievici pentru Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close