Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Testul divorţului. 4 motive pentru care partenerii se despart, cu Lidia Fecioru: "S-a rupt? Gata!"

Testul divorţului. 4 motive pentru care partenerii se despart, cu Lidia Fecioru: "S-a rupt? Gata!"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cele mai întâlnite motive pentru care partenerii ajung să se despartă.

Testul divorţului. 4 motive pentru care partenerii se despart, cu Lidia Fecioru: "S-a rupt? Gata!"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Aug 2022   •   20:30

"Motivele sunt multe, dar primul este partea financiară. Este motivul cel mai important. Nu vei vedea doi bogaţi care să stea cu socrii sau să se certe că nu au bani. Ei se ceartă din alte motive. Nivelul scăzut de trai este cel mai întâlnit motiv.

Sunt familii care nu câştigă nici unul şi nici celălalt. Sunt oameni care au un salariu foarte mic şi trăiesc sub presiune. Au facturi de plătit, rate la bancă. De aici începe râca şi cearta între parteneri.

Poate la început strâng din dinţi, dar la un moment dat nu mai merge. De obicei, asta nu se rezolvă printr-un divorţ, dar poate ai noroc să întâlneşti pe altcineva. Nu stai într-un loc acum. Ai libertatea să pleci.", a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

4 motive pentru care partenerii se despart, cu Lidia Fecioru: "S-a rupt? Gata!

"Presiunea creşte de la o zi la alta. Dacă unul trăieşte doar să plătească facturile, altul munceşte pentru haine şi mâncare. Acum, oamenii nici nu mai pot strânge bani.

Intervenţia rudelor. Aici e cu soacrele. Soacrele trebuie să vadă din celălalt unghii. Sunt fete tinere care se căsătoresc şi nu doresc niciun fel de relaţie cu rudele partenerului. Este un moft. Nu este ok. Acel bărbat o va asculta o perioadă, dar apoi se va sătura să fie între ciocan şi nicovală.

Indiferent cât ar fi soacra de aţoasă, dacă nu te vezi cu ea zi de zi, poţi să suporţi. Să fii drăguţă şi politicoasă. Este o chestie reciprocă. Atitudinea este ca în oglindă. Dacă nu îţi place de soacră, cumpără-ţi o casă!

Nepoliteţea, indiferenţa şi încercările de a comanda. Acum, unul trebuie să fie cocoş. Cea cu care doarme în pat este nevasta. E normal să existe o cooperare între cei doi parteneri. 

Timpul nu iartă. Scapi tot felul de oportunităţi în tot acest timp. S-a rupt? Gata!

Rolul de servitoare. Este un alt motiv de divorţ, pentru că chiar dacă de la început noi face lucrurile cu iubire, şi îi facem tot felul de plăceri, după aceea se învaţă şi devine ca o formă de viaţă şi crede că i se cuvine totul.", a mai spus bioenergoterapeutul.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru divort
Parteneri
Documentul exclusiv care arată noua formulă de calcul a pensiilor
x close