Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Tipul de femeie pentru care bărbaţii îşi pierd interesul, cu Mihai Voropchievici: "Bărbatul se va duce la alta care ştie să arate bine"

Tipul de femeie pentru care bărbaţii îşi pierd interesul, cu Mihai Voropchievici: "Bărbatul se va duce la alta care ştie să arate bine"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care este tipul de femeie pentru care bărbaţii îşi pierd rapid interesul.

Tipul de femeie pentru care bărbaţii îşi pierd interesul, cu Mihai Voropchievici: "Bărbatul se va duce la alta care ştie să arate bine"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2021   •   20:22

"Există o categorie de femei care nu sunt iubite de bărbaţi, şi pe care mulţi încearcă să le ocolească.

Bărbaţii nu vor fi niciodată atraşi de o femeie cu o stimă de sine scăzută.

Dacă ea nu se preţuieşte, nici bărbatul nu se va îndrăgosti de ea", a spus numerologul Mihai Voropchievici, în rubrica Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Femeile care se consideră urâte

Bărbatul nu se îndrăgosteşte niciodată de o femeie care se consideră urâtă. Multe femei spun: "Aşa sunt eu. Nu toate sunt frumoase. Eu sunt o femeie urâtă". Ea îşi pune etichetă. Femei urâte nu există, ci doar femei care nu se îngrijesc de aspectul lor fizic. Luăm broscuţa cea urâtă şi facem zâna zânelor, însă doar cu acceptul ei. 

Cele care nu se îngrijesc

Femeile care nu îşi acordă timp şi sunt neîngrijite. Nu îşi acordă atenţie în mod deliberat pentru că economiseşte cumva din nevoile ei. Nu îşi cumpără produse cosmetice pentru ten şi păr. Dacă tu nu dai bani să arăţi bine, bărbatul ală de lângă tine se va duce lângă o femeie care se îngrijeşte şi ştie să arate bine. 

Femeile "şoricelul gri"

Acestea sunt femeile care se îmbracă în culori închise sau în gri. Multe femei se îmbracă cu blugi şi o cămaşă, dar dacă se pun la patru ace şi vin mai colorat îmbrăcate, ia să vezi cum se întorc capetele. Femeile au feminitate când mai pun şi o rochiţă sau o fustiţă, nu doar blugi.

Femeile care stau cocoşate

Sunt multe femei care stau cocoşate, iar lucrul acesta nu este un lucru atractiv pentru bărbaţi. Parcă sunt împovărate de probleme nesfârşite. 

Femei care nu pot spune "Nu!"

Acele femei care nu ştiu să-şi acorde şi o pauză în viaţa lor. Ba calcă, ba fac de mâncare sau trebuie să-şi ajute vecina. Nu ştiu să-şi dozeze în primul rând forţele lor. Nu ştiu să fie respectate. Oamenii sunt răi şi devin profitori.

Femeile veşnic nemulţumite şi posomorâte

Acest tip de femeie ajunge să strice buna dispoziţie şi a soţului şi a copiilor. Îţi expune toată negativitatea. 

Femeile care nu au opinie

Nu are propria opinie şi nu îşi exprimă gândurile, preferând să tacă. Devine complice la toate întâmplările tuturor. La un moment dat, ajungi să te plictiseşti de o astfel de persoană", a mai spus numerologul.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close