Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Topul celor mai dorite femei din zodiac, cu Mihai Voropchievici: ”Ea este o minte ascuțită într-un chip frumos”

Topul celor mai dorite femei din zodiac, cu Mihai Voropchievici: ”Ea este o minte ascuțită într-un chip frumos”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul celor mai dorite femei din zodiac.

Topul celor mai dorite femei din zodiac, cu Mihai Voropchievici: ”Ea este o minte ascuțită într-un chip frumos”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iul 2023   •   19:30

Scorpion

Femeia Scorpion este considerată una dintre cele mai dorite femei din zodiac. Ea emană un magnetism misterios și pasional, care atrage pur și simplu atenția bărbaților. Dar și personalitatea ei puternică și aura enigmatică exercită un farmec irezistibil asupra bărbaților. Femeia Scorpion este adeseori căutată de cei care sunt atrași de intensitatea și profunzimea emoțională, deci nu mai de bărbații care vor să crească la cote înalte ceea ce înseamnă extazul, pasiunea și profunzimea acestei afecțiuni.

Leu

Femeia din zodia Leu strălucește și ziua și noaptea. Carisma și încrederea în sine pe care le emană o fac extrem de dorită de către bărbați. Este un lider înnăscut și atrage prin prezența sa puternică și plină de viață toate persoanele, inclusiv unele femei. Ea știe cum să atragă atenția bărbaților și știe să se facă remarcată într-un mod magnetic, fără să trișeze. Are ceva natural și tot ce e natural rezistă.

Taur

Femeile din zodia Taur dau dovadă de multă senzualitate, dar totodată și de stabilitate. Femeia Taur emană senzualitate puternică și o stabilitate liniștitoare. Bărbații sunt atrași de calmul și încrederea ei, pentru că oferă siguranță și confort într-o relație. Este apreciată în primul rând pentru rafinamentul și plăcerile simple ale vieții pe care le poate oferi. Este o parteneră de încredere pe termen lung.

Balanță

Femeia Balanță emană echilibru și grație în tot ceea ce face, de la cum se prezintă în societate, până la cum se prezintă în familie. Are un farmec plin de eleganță și este căutată de bărbați pentru că apreciază armonia, dar și frumusețea. Femeia Balanță este diplomată și știe să creeze relații echilibrate și armonioase. Personalitate ei calmă și plăcută o face extrem de dorită în rândul bărbaților.

Gemeni

Femeia Gemeni iese în evidență total prin inteligența, dar și spontaneitatea pe care o are. Atrage prin inteligență, dar și farmecul ei în comunicare. E foarte comunicativă și este mereu în mișcare și plină de curiozitate, o curiozitate care de multe ori o determină să încerce lucruri noi, ceea ce face ca ea să fie foarte atrăgătoare pentru bărbații care apreciază atât conversațiile captivante, cât și o minte ascuțită, într-un chip frumos. Femeia Gemeni este spontană și plină de viață, iar energia ei vibrantă este contagioasă. Este o parteneră aventuroasă, cu care nu te plictisești niciodată, iar în momentul când ea se plictisește cu tine, aventura următoare începe azi, nu mâine.

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close