Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Top 7 tipuri de soții, cu Lidia Fecioru: "Ceea ce trezești în ea, aia ai"

Top 7 tipuri de soții, cu Lidia Fecioru: "Ceea ce trezești în ea, aia ai"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt cele mai întâlnite tipuri de soții.

Top 7 tipuri de soții, cu Lidia Fecioru: "Ceea ce trezești în ea, aia ai"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    05 Aug 2023   •   19:00

"Primul tip de soție este cel de soție servitoare. Sună cam ciudat această denumire. Când un bărbat își alege o soție servitoare, ea este la dispoziția lui. Ea este acolo pentru că știe că este căsătorită și este fericită doar pentru că este soție. Statutul acesta este de responsabilitate. Ea este responsabilă de orice. Ea face totul, dar este foarte greu. Femeia aceasta are liniște și protecție. 

Al doilea tip de soție este soția prieten. Soția oricum trebuie să fie cea mai bună prietenă. Nu putem spune că este căsătoria ideală, dar ei sunt prieteni. Sunt egali în energie și în decizii. La ei nu prea e cu pasiune și dragoste, ci mai multă prietenie. E mai mult un parteneriat. Nu este ce trebuie aici.

Al treilea tip de soție este soția soră. Asociem sora cu căldura, cu protecția. Partea asta are și parte negativă, pe lângă partea asta. Între acești oameni nu există un schimb de emoții. Femeia își cam ascunde emoțiile într-o astfel de relație. Nu prea e nici aici ceea ce trebuie.

Al patrulea tip de soție este soția mamă. Una dintre cele mai ciudate relații, dar foarte comună. Grija poate fi normală, dar chestia asta e exact toxicitatea părinților care au un singur copil. Este o relație distrugătoare. Acești oameni nu au încredere unul în celălalt.

Al cincilea tip de soție este soția stăpână. Aici este o relație distructivă. Astfel de doamne iubesc de critice, să comande și condamne. Sunt femeia jupân. Fugi cât poți. Nu există pace. Pentru ea, el este doar un executor. Cu toate acestea, sunt bărbați cărora le place asta.

Al șaselea tip de soție este soția hoață. Este femeia care își transformă soțul într-un nimic. Respectul lipsește. De fapt, nici nu a fost respect vreodată. Aceste femei sunt extrem de neglijente cu soții lor. Văd bărbații ca pe un proiect financiar pe termen scurt sau lung. Depinde. 

Al șaptelea tip de soție este soția ucigașă. Această femeie nu vede pe nimeni decât pe propria lor persoane. Aceste femei își exprimă ușor drepturile. Spun verde în față. Astfel de femei chiar își doresc sau visează să rămână văduve și bogate. În căsătorie se bucură de toate beneficiile soțului, dar știe să-și ascundă trăirile.

Femeia are 20.000 de fețe. Ceea ce trezeșți în ea, aia ai", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close