Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Topul celor mai trădătoare zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "La prima vedere par prietenoase"

Topul celor mai trădătoare zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "La prima vedere par prietenoase"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse care sunt cele mai trădătoare zodii din zodiac.

Topul celor mai trădătoare zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "La prima vedere par prietenoase"
Sursa foto: antena3.ro | Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mai 2023   •   19:30

Nu putem să spunem că toți oamenii care sunt născuți sub semnul acestei zodii au aceste caracteristici. În funcție de interesul personal te-ar putea manipula pur și simplu.

Astrologii care au studiat acest lucru au constatat că sunt patru zodii trădătoare de care trebuie să te ferești atunci când intri în contact cu ele, dacă nu îți îndeplinesc nevoile pe care le ai.

La prima vedere s-ar putea să vă pară prietenoase și inofensive. Aici se ascunde viclenia manipularea și de multe ori chiar o ipocrizie sub un zâmbet deschis și o atitudinea așa-zis binevoitoare.

Citește și: Remediul care întinereşte şi înţelepţeşte! Lidia Fecioru: "Nu se poate prepara din altceva"

1. Berbec

Nativii din zodia Berbec nu sunt foarte stabili când vine vorba de o relație. În mod deosebit, în legăturile lor amoroase obișnuiesc să trădeze. Sunt mai înșelători pentru că dacă nu primesc ceea ce vor în momentul în care cer de la cealaltă persoană, caută să manipuleze. Ei sunt deschiși la tot felul de experiențe noi dar sunt impulsivi.

2. Gemeni

Nativilor din zodia Gemeni nu le place în nici o situație să respecte regulile, nici pe plan personal, nici pe cel profesional. În situația relației de cuplu, riscurile ca partenerul să înșele sunt foarte mari pentru că își doresc mereu să simtă libertatea. În contactul cu un geamăn încercați pe cât posibil să îl provocați ca să vedeți unde ajungeți cu el.

3. Balanță

Persoanele născute sub semnul Balanței sunt foarte atrase de ideea de schimbare, adică în fiecare relație în care intră, indiferent de natura acesteia, urmăresc cu atenție dacă pot evolua. Dacă intră într-o relație de prietenie și văd cu nu evoluează alături de acela, automat te-a trădat.

Balanța așteaptă ca cel din fața lui să facă primul pas pe latura amoroasă. Dacă primește feedback se angajează într-o relație. Întotdeauna sunt cu ochii pe scopul final, care pentru ei este succesul. Fac orice pentru a-și atinge idealurile, chiar dacă asta înseamnă să îi rănească pe cei din jur.

4.Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt în stare să te mintă fără nici o remușcare cu toate că aceștia nu acceptă minciuna. În prima parte a relației sunt foarte fideli pe parcurs, însă, vor renunța la legătura pe care o au cu tine, căutând diferite pretexte, care, de fapt, sunt niște minciuni. Le place să aibă întotdeauna parte de ceva nou în viață.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close