Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Topul celor mai atrăgători bărbați, în funcție de zodie, cu Lidia Fecioru: "Odată ce a cucerit, îi pune lumea la picioare iubitei"

Topul celor mai atrăgători bărbați, în funcție de zodie, cu Lidia Fecioru: "Odată ce a cucerit, îi pune lumea la picioare iubitei"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3, care sunt cei mai atractivi şi plini de şarm bărbaţi ai horoscopului. Putere de atracție a acestor zei ai seducției depășește limitele normale.

Topul celor mai atrăgători bărbați, în funcție de zodie, cu Lidia Fecioru: "Odată ce a cucerit, îi pune lumea la picioare iubitei"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Iul 2021   •   19:06

Lidia Fecioru a realizat, în cadrul emisiuni "Adevăruri ascunse", de la Antena 3, topul nativilor de sex masculin a căror putere de atracție depășește limitele normale.

Scorpionul este regele

Nativul din zodia Scorpion este galant, mai ales dacă îi place ceva. Până nu obține ce vrea, nu se lasă. Unii sunt loiali partenerei de viață, dar alți nu. Este un adevărat cuceritor. Când a cucerit deja, mai cucerește și în altă parte și tot așa.

În mare, este un mare gentlemen. Scorpionii au lipici. Au lipici foarte mult chiar, dar au și chesti ascunse. Sunt secretoși și nu prea spun multe. Nu sunt doar cuceritori, ci și pasionali. Odată ce au cucerit ceva, îi pune lumea la picioare persoanei iubite. Te face să te îndrăgosteși repede de el, pentru că știe să-ți câte la ureche. Îi place să facă surprize. Îi place chiar să gătească pentru a cuceri o femeie. 

Leul sare-n evidență de la 100 m

Este cel mai pasional dintre toate semnele zodiacale. Ştie să dăruiască într-o relație unde vrea să cucerească. Știe să iubească din toate punctele de vedere. El cucerește și pune totul la dispoziție ca să-și hrănească orgoliul. După care zice: Eu am făcut! Eu am dres! 

Este foarte darnic și face cadouri scumpe, valoroase, doar ca să-și hrănească orgoliul interior. Simte ce-și dorește persoana de lângă el. Spre deosebire de femeia Leu, bărbații Leu sunt mult mai fideli, dar sunt la fel de plimbăreți ca Scorpionul. Dacă l-ai cucerit pe viață, îi și ai pe viață. Și dacă vrei să-l cucerești pe bărbatul Leu trebuie să-i faci un copil.  Bărbații Leu nu au foarte mulți copii, cel mult 2. Exact ca leii din junglă. Nu fug de responsabilitate.

Pești sunt alunecoși, dar și lipicioși

Bărbații Pești se consideră unul dintre cei mai seducători bărbați din horoscop. Au un talent aparte de a face complimente femeilor. Știu să arate într-un fel o stimă specială femeii. Simt nevoia să dețină controlul relației. El este un familist. Nativul din zodia Pești nu este la fel de darnic ca Leul. 

Se potrivește cu femeia romantică. El are tot timpul nevoie să se îndrăgostească. Îi trebuie tot o femeie Pește. Prin excepție, zodia Peștilor se spune că este zodia care te face să te simți în al noulea cer. În ceea ce privește latura afectivă, îi bate și pe Leu. Sunt alunecoși, dar și lipicioși. Au o tehnică să-ți intre la suflet. Este empatic și de cele mai multe ori, îl provoacă o femeie drăgăstoasă. 

Racul te cucerește dintr-o singură privire

Nativul din zodia Rac ridică ștacheta masculinității. Sunt sensibili, inteligenți și dedicați ideilor lor. În relația de cuplu, știu să-și manifeste rolul protector. Sunt mai emotivi, posesivi, dar și spirituali. Merg mai mult pe partea sufletească a relațiilor. 

Te poate băga la apă cu una, cu două. Se potrivesc cu femeile Taur, Capricorn sau Fecioară. Te cuceresc prin devotament, iar relația lor merge pe încredere. Relația ideală poate fi cu o femeie Capricorn, fiindcă este o femeie muncitoare, iar Racilor le place chestia asta. Să-i dădăcească. Nu fac compromisuri într-o relația. Cum te cucerește un bărbat Rac? Cu ochii.

Fecioarele sensibile și dulci

Cu bărbații Fecioară...foarte greu! De ce? Pentru că sunt posesivi, geloși și vor să dețină controlul. În schimb, sunt sensibili și dulci. Au prestanță și eleganță la fel ca nativul zodiei Leu. Au un simț al umorului rafinat și sunt foarte inteligenți și acolo te câștigă. 

Fecioarele caută perfecțiunea în femeia pe care o vor lângă ele. Chiar dacă au relații, va căuta mult și bine până va găsi ceea ce vrea. 

Sunt un semn foarte complicat. Atunci când te gândești că a înțeles, de fapt, nu a făcut-o. În general, și femeia și bărbatul Fecioară caută perfecțiunea într-o relație. Fecioarele au un tipar pe care vor să-l obțină cu orice preț. Se căsătoresc și dacă pe parcurs găsesc altceva mai bun...pa, pa!

Caută perfecțiunea în tot. La muncă, în relații, peste tot! Sunt unii care burlăcesc destul de mult pentru că își iau timpul și răbdarea de care au nevoie ca să facă treaba exact așa cum își doresc. 

 

 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse zodie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close