Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Trebuie să ai secretele tale, pe care să nu le ştie nimeni" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

"Trebuie să ai secretele tale, pe care să nu le ştie nimeni" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre cât de important este să ne păstrăm cele mai sensibile secrete în sufletul nostru, dar şi despre cât de uşor ne pot trăda prietenii.

"Trebuie să ai secretele tale, pe care să nu le ştie nimeni" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mai 2022   •   21:40

"Se spune aşa în popor, că te iubeşte în tăcere şi cu gălăgie te trădează. Şi trădarea poate fi liniştită, pe tăcute. Se spune că în aceste cazuri, doar sufletul urlă de durere.

Când un om începe să-ţi adune prea multe scame, trebuie să te întrebi ce vrea. Spuneam de foarte multe ori că sunt lucruri pe care trebuie să le ştii doar tu.

Noi, oamenii, suntem învăţaţi cu prieteniile. Nu cu mama, nu cu tata. Noi trebuie să ne găsim o prietenă sau un prieten, în loc să-i spunem mamei sau tatei.

Mama ta nu te va trăda niciodată. Poţi să fii cel mai mare criminal. Doar în timp, ne vom da seama că cei apropiaţi de sufletul nostru sunt cei din sângele nostru. Atât.

Trebuie să ai secretele tale, pe care să nu le ştie nimeni. Nu trebuie să ne arătăm niciodată punctul vulnerabil. Şi niciodată un secret care poate fi folosit ca şantaj împotriva noastră.

Spuneam cândva că atunci când vrei să-ţi înşeli bărbatul, nu spune la tot satul. La furat şi la înşelat, te duci singur. Să nu ştie nimeni.

Oamenii viclenoşi care vin şi stau pe lângă tine, sunt acei oameni care şi atunci când ai greşit, şi puţin, te-au ruinat.

Cine ridică sabia, de sabie moare.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close