Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Trucul care reduce inflamaţia varicelor | Lidia Fecioru: "Se ţine peste noapte"

Trucul care reduce inflamaţia varicelor | Lidia Fecioru: "Se ţine peste noapte"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, un leac pentru reducerea inflamaţiei varicelor şi nu numai.

Trucul care reduce inflamaţia varicelor | Lidia Fecioru: "Se ţine peste noapte"
Sursa foto: antena3.ro
25 Mar 2023   •   20:00

Este vorba de podbal, o plantă terapeutică, care are foarte multe proprietăţi pentru organism, dar se poate folosi chiar şi în bucătărie.

Ceaiul este foarte bun pentru cei care au suferit de o răceală, complicaţii de a urina sau pentru varice. Două căni de ceai pe zi, ajută la răcelile care includ şi febră.

Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, că putem folosi frunzele acestei plante terapeutice şi pentru a prepara salate sau sarmale. "Se pot mânca frunzele, în salată, functionează foarte bine ca antioxidant".

Aceasta plantă poate fi folosită şi în scop medical, utilizând frunzele acesteia, de exemplu, daca avem o lovitură la genunchi mai veche sau chiar pentru varice. “Se pune frunza şi se tine peste noapte”

Podbalul se găseşte şi în plafar. Ca plantă uscată o putem prepara astfel- o lingură de plantă uscată la un pahar de apă, o ţinem în termos 40 de minute, şi se bea câte o lingură de 4-5 pe zi înainte de masă.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri acunse.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close