Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Despre cum să fii calm în România, dar şi trucurile care îți aduc liniștea, cu Mihai Voropchievici

Despre cum să fii calm în România, dar şi trucurile care îți aduc liniștea, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea Adevăruri Ascunse, despre cum să fii calm în România, în contextul în care, în ultima perioadă au fost foarte multe probleme în zona politică și juridică.  

Despre cum să fii calm în România, dar şi trucurile care îți aduc liniștea, cu Mihai Voropchievici
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Iun 2018   •   19:03

„Un exemplu de zen este președintele, el se plimbă cu bicicleta. Atunci când este o un comitet de urgență pe țară, cred că președintele este căpetenia. Este exemplu nostru de zen. Nu are niciun sentiment, nici de ură, nici de iubire.

Ne urâm pentru că nu am căutat niciodată să facem ordine la noi în casă, ci să facem ordine în casa cuiva. Schimbarea vine din interiorul nostru. Situația în care trăim, îi forțează pe oameni să se urască.

Oamenii vor să pară mai Dumnezei decât Dumnezeu. Noi zicem că vrem o ţară ca afară, dar pun pariu că dacă ar fi să plătească amenzi şi taxe, ar spune Doamne ţine-mi ţara că vin înapoi.

La fel, începem să urâm dacă unul îl denunţă pe celălalt. Aici iar intervine ura. Nu o să vină niciun al treilea război mondial, e suficient să se bage vrajbă între noi”, a spus Lidia Fecioru.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat șapte trucuri care îți aduc liniștea. 

1. Să ai răbdare

2. Să cauți o formă de meditație

3. Petrece mai mult timp în liniște

4. Fă mișcare

5. Răsfață-te din când în când și fă ce îți place

6. Primește pozitiv toate schimbările

7. Fii recunoscător

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close