Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Vârsta cea mai norocoasă a fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Ei pun bazele succesului încă din copilărie"

Vârsta cea mai norocoasă a fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Ei pun bazele succesului încă din copilărie"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care este vârsta succesului în funcţie de semnul zodiacal.

Vârsta cea mai norocoasă a fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Ei pun bazele succesului încă din copilărie"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    13 Mai 2022   •   19:30

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Maturitatea Berbecului se împlineşte şi va reuşi să cunoască succesul în jurul vârstei de 40 de ani. Până la această vârstă, a fost în căutări. Are cele mai mari şanse de reuşită şi să se bucure de roadele muncii lui. Berbecii au o viaţă foarte zbuciumată.

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Îi place să copilărească. Reuşeşte cu greu să se mobilizeze să-şi îndeplinească visurile. Vârsta la care va cunoaşte apogeul succesului este cea de 39 de ani.

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii sunt dornici de cunoaştere şi copilăresc mult. Sunt cei mai fericiţi. Momentul succesului vine în jurul vârstei de 50 de ani. Atunci este cumulul total de reuşite. Se simte după aceste acumulări. Se simte total împlinit.

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul, care este dependent de familie, abia pe la vârsta de 45 de ani devine independent din punct de vedere financiar. Până atunci îşi creşte copiii, îi trimite la facultate. De la 45 de ani, trebuie să se ocupe şi de sufletul lui. Va reuşi să câştige sume foarte importante de bani.

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Tinereţea este etapa vieţii reprezentative pentru viaţa nativului Leu. În jurul de 27 de ani, vor avea parte de succesul maxim. Vor avea şansa de a reuşi în proiecte măreţe.

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioarele trudesc toată viaţa. Apogeul vine pe la 55 de ani la Fecioare. Înseamnă că până la această vârstă nu au traversat perioade benefice, ci mai mult perioade de multă muncă.

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Pun baza succesului încă din copilărie. Sunt oportuniste şi găsesc modalităţi să se afirme. La 20 de ani este vârsta succesului, care le va aduce succes şi noroc pe toate planurile.

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Anii maturităţii sunt cei care îi definesc. Toate eforturile lor sunt încununate cu succes în jurul vârstei de 40 de ani. Abia atunci se simt cu adevărat împliniţi pe toate planurile.

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Succesul pentru ei vine în jurul vârstei de 30 de ani. Este vârsta când se vor simţi lipsiţi de griji şi se vor învârti în cercuri înalte.

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Bătrâneaţea este perioada vieţii în care toate eforturile şi sacrificiile depuse de către Capricorn vor fi răsplătite. Persoane extrem de serioase şi ambiţioase, niciun efort nu este prea mare atunci când vine vorba de carieră. Succesul vine la 28 de ani. Atunci se simt împliniţi.

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Copilăria este etapa vieţii care îi reprezintă pe Vărsători. Este etapa în care îşi creionează destinul prin deciziile pe care le iau. Vârsta care îi va marca cu un succes pe toate planurile este 38,39. Atunci vor culege roadele.

Vârsta cea mai norocoasă în funcţie de zodie, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Cele mai importante decizii sunt luate în jurul vârstei de 20 de ani. Tot ce încearcă să facă vor trebui să obţină prin muncă. În jurul vârstei de 35 de ani simt că totul merge ca pe roate şi sunt satisfăcuţi.

×
Parteneri
Lovitură pentru profesorii care sunt în grevă: Au dat OUG!
x close