Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum ai fost într-o viaţă anterioară în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici: "Ei au fost înconjuraţi de multe lucruri urâte"

Cum ai fost într-o viaţă anterioară în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici: "Ei au fost înconjuraţi de multe lucruri urâte"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre personalitatea dintr-o viaţă anterioară în funcţie de cifra destinului.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară în funcţie de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici: "Ei au fost înconjuraţi de multe lucruri urâte"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2022   •   19:53

Unii sunt fricoşi şi nu vor să afle. Numerologie vine şi îţi dă punctual nişte lucruri. Dacă vrei să le accepţi, e ok. Viaţa te învaţă o mulţime de lucruri, dar trebuie să fii deschis.

Pentru a afla numărul destinului, adunăm toate cifrele componente din data naşterii şi reducem la una singură. În cazul în care se ajunge la 11 sau la 22, le lăsăm aşa. Sunt cifre maestre şi aceşti oameni sunt diferiţi de ceilalţi nouă.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 1

Cel care are cifra 1 de destin simte că sufletul lui nu este împlinit. Chiar dacă este unic, face mari sacrificii pentru cei din jurul lor. Se sacrifică pentru toţi. De multe ori se neglijează pe ei. Apar şi frustrări şi o stări de tensiune. Dacă este atât de altruist, înseamnă că are o stimă de sine mai scăzută. Nu ştie să se iubească şi să se pună în valoare. Trebuie să încerce să se iubească mai mult. Nu încercaţi să faceţi sacrificii oferind marea cu sarea.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 2

Cel cu cifra de destin 2, ar fi fost cam materialist. Cam este. Dacă nu are o bază materială, nu prea ştie ce să vorbească. Când are bani şi îşi cumpără tot ce vrea, spune în stânga şi-n dreapta. Simt că le lipseşte ceva. Sfatul pentru cei cu cifra de destin 2 este să încerce să se pună pe primul loc. Sunt săritori şi mai mămoşi. Nu faceţi din bani dirijorii vieţii voastre. Putem trăi şi cu puţini bani.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 3

Nu a reuşit să fie autentic din varii motive. Cei cu trei se duc la cursuri, învaţă, au anumite etaloane şi vor în viaţă să fie cineva. Ceva sau cineva va făcut întotdeauna să vă simţiţi inconfortabili sau nedemni. A fost o durere în suflet pentru cei care au cifra de destin 3. Încercaţi să daţi dovadă de demnitate şi să nu mai fiţi inhibaţi.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 4

Problemele le-au cam dat târcoale în vieţile anterioare. Patru este omul care ştie ce vrea în viaţă. Sunt tipicari, mai rigizi şi mai serioşi. Din cauza acestor lucruri, a ţinut şi oamenii la distanţă. De multe ori, oamenii nu sunt atât de atraşi de ei. Au o energie negativă care îi goneşte undeva pe ceilalţi. A simţit lipsa unuia dintre părinţi. Să caute să fie mai deschişi şi să aplece urechea la necazurile apropiaţilor.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 5

Cifra norocoasă. Cei care au destin 5, în vieţile anterioare au fost crai, împăraţi sau prinţi. Deci, au fost în centrul atenţiei. Farmecul lor ţinea loc de toate celelalte. Atrăgeau oamenii şi obţineau tot ce voiau. Sunt singurii care nu au traume.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 6

Cifra 6 este şi cifra dragostei, dar condiţionează şi starea de sănătate. Toţi care au cifra 6, au avut probleme mari de sănătate în vieţile anterioare. Acum este posibil să mai aibă tot felul de necazuri. Le este recomandat ca sănătatea să fie prioritară. Trebuie să înveţe să aibă mai multă grijă de ei.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 7

În trecut, au fost foarte independenţi şi foarte competitivi. Acum, nu trebuie să fie aşa. Erau stresaţi dacă nu erau primii. Îl bate pe 1. Trebuia să fie perfecţionistul, independentul. De multe ori, cei care sunt aşa de competitivi nu fac altceva decât să rămână ei cu ei. Fiţi mai puţin independenţi şi să mai ascultaţi şi de alţii.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 8

Sunt simpliştii, extremiştii şi bombardieri. Ei sunt cei care s-au eschivat de la toate îndatorările personale. Grija cea mai mare a fost acumularea, indiferent dacă erau bani, proprietăţi, valori sau obiecte. Atât timp cât s-au eschivat de la îndatorările persoanle, au rămas singuri.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 9

Au fost înconjuraţi de multe lucruri urâte. Nouă este o fire obraznică şi are tupeu. El face toate năzdrăvăniile. Dacă tu oferi lucruri urâte şi vii în întâmpinarea oamenilor care ţi-au dat o mână de ajutor şi îl bruschezi, nu e bine. Nouă, prin excelenţă, are o memorie fantastică. Sunt atât de puturoşi că nu vor să împărtăşesacă cu ceilalţi. Persistă în a face prostii şi grosolănii. Gura bate caracterul. Au corecţiile cele mai mari de făcut.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 11

Face compromisuri, doar ca să li se recunoască valoarea. Să fie puşi undeva. Dă şpagă ca să fie şef. Se gândesc că dacă merge, merge. Vor tinde să se complacă şi în prezent. Trebuie să iasă din zona asta de lene amestecată cu indolenţă. Crede că totul i se cuvine şi atunci când consideră asta, se bagă acolo unde nu trebuie. Trebuie să îşi creeze nişte limite. Intră în situaţii complicate.

Cum ai fost într-o viaţă anterioară, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 22

Au fost foarte talentaţi şi mereu în centrul atenţiei. S-a rupt de toate tiparele şi au lucrat pentru ei făcându-le celorlaţi servicii. Automat când te pui în slujba oamenilor, câştigi centrul atenţiei. Nu trebuie să ofere mai mult decât este nevoie. Trebuie să se mulţumească cu ce au.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close