Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Numerologia casei. Care este vibraţia secretă a locuinței, cu Mihai Voropchievici: "Această cifră are predispoziţie pentru omoruri"

Numerologia casei. Care este vibraţia secretă a locuinței, cu Mihai Voropchievici: "Această cifră are predispoziţie pentru omoruri"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre vibraţia secretă a cifrei de pe ușa casei sau apartamentului. Importanța este una deosebită și influențează fericirea celor care locuiesc în ea.

Numerologia casei. Care este vibraţia secretă a locuinței, cu Mihai Voropchievici: "Această cifră are predispoziţie pentru omoruri"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mai 2022   •   20:08

În primul rând, cei care s-au născut într-o casă părintească, au idee de ce înseamnă spiritul casei, vibraţia casei. Luăm numărul casei sau a apartamentului şi adunăm până obţinem o cifră.

Fiecare cifră vine cu o vibraţie. Acel spirit al casei îi atrage sau îi determină să acţioneze exact ca vibraţia cifrei. Locuind acolo, te mulezi după acea cifră. 

Apartamentele sau casele care au vibraţia 1, cu Mihai Voropchievici

Genul acesta de număr atrage oameni cu personalitate. Oameni care sunt lideri. Oameni cu autoritate, dar şi autoritari. Oameni care se automotivează. Acţiunea pentru ei este factorul prioritar. Sunt oameni muncitori, dar orientaţi spre carieră. Se ridică în viaţă, dar pe lângă laturile bune, are şi negative. Nu este bun pentru cei singuri. Nu este bun, pentru că unu nu acceptă singurătatea. Vor copii şi cămin călduţ. Este bun pentru burlacii convinşi. Predispune la stres şi la încăpăţânare şi dispute. Să aibă grijă la aparatură eletrică. Să verifice periodic. Foarte uşor se arde ceva. Se strică ceva electric. 

Apartamentele sau casele care au vibraţia 2, cu Mihai Voropchievici

Încurajează la uniune, dragoste. Atrage foarte mulţi prieteni. Este un apartament sau o casă plăcute, unde există voie bună. Oameni plăcuţi. Se dezvoltă foarte mult tactul şi colaborarea. Dezvoltă toleranţa. Se întâmplă evenimente plăcute, dar mai mult în familie. Nu vor anturaj nebun. Nu este bun pentru cei leneşi, pentru că predispune la capricii. Aduce noroc dacă se folosesc culori calde. Dacă se poate mobila să nu fie tăioasă. 

Apartamentele sau casele care au vibraţia 3, cu Mihai Voropchievici

Aici locuiesc oamenii veseli şi gălăgioşi. Sunt artişti. Suflete libere. Aici există multă comunicare. Nici nu trebuie să mai pui uşă aici. E casa deschisă tuturor. O casă veselă. De multe ori există multă frivolitate. Oamenii nu au acel cult al familiei. Au mai mult bucuria de a trăi. E multă risipă, alcool. Sunt cam dezorganitaţi. 

Apartamentele sau casele care au vibraţia 4, cu Mihai Voropchievici

Cămin ordonat şi stabil. Aici se poate fonda o familie. Este locul în care poţi să dezvolţi o afacere. Poate fi spaţiul unei firme. Sunt oamenii care caută siguranţă. Nu acceptă independeţă. Inhibă şi dă încăpăţânare. Culorile care să te scoată din astfel de situaţii sunt cele maro, gri, ocru, iar mobila să fie grea. Să se mai aerisească din când în când. 

Apartamentele sau casele care au vibraţia 5, cu Mihai Voropchievici

E greu să-ţi faci o familie. Este hotelul. Unul vine, iar altul pleacă. Toţi sunt în mişcare. Aici stau mai mult burlaci umblăreţi. Nu e bun pentru oameni serioşi, dar nici pentru alcoolici. Cinci predispune la adicţii. Rigiditate mult. Spaţiile libere aduc noroc. Să fie cât mai aerisit. 

Apartamentele sau casele care au vibraţia 6, cu Mihai Voropchievici

Opţiunea cea mai grozavă. Este căminul fericirii. Oamenii sunt fericiţi şi se respectă unul pe altul. Aici este o casă foarte curată şi ordonată. Este o casă încărcată cu tot ce înseamnă aspecte vizuale. Când intri în această casă îţi este drag. Se strică instalaţia de apă, dacă soţii se ceartă. 6 este sub influenţa apei. Li se sparge țeava, li se strică instalația.

Apartamentele sau casele care au vibraţia 7, cu Mihai Voropchievici

Casa liniştită a cucilor. Oamenilor singuri. Nu au tangenţe cu nimeni. Nu cunoşti prea multe lucruri despre aceşti oameni. Sunt extraordinari de inteligenţi. Sunt oameni savanţi. Un preot poate locui aici. Aici sunt multe mistere. Sunt oameni duşi spre singurătate. Le-ar trebui mobilă puţină şi de calitate. Proprietarul este foarte introvertit.

Apartamentele sau casele care au vibraţia 8, cu Mihai Voropchievici

Casa bancherilor. Casa oamenilor ambiţioşi. Sunt născuţi să facă bani. Când te-ai născut într-un astfel de apartament, prioritari sunt banii. Aici sau oameni cu bani şi cu sănătate bună. Să nu se umble cu hoţii. Predispuneri la lăcomie. Se distanţează de ceilalţi. Are predispoziţie pentru omoruri. Este foarte bine să vopsească casa cu o culoare a banilor. Pe cât este posibil, arhitectura să fie ceva care să sugereze seminţele, o floare. 

Apartamentele sau casele care au vibraţia 9, cu Mihai Voropchievici

Este bun pentru tot ce înseamnă case de copii sau grădiniţe. Este triplu lui trei, dacă cade pe latura de chef prea mult, poate cădea în extremă. Când unul nu-şi doreşte un parteneriat, încep să condamne. Sunt foarte sensibili şi ideal ar fi să aibă în interior acvarii sau plante. Sunt nişte ciudaţi, pentru că nu prea poţi să ştii ce au în cap. 

×
Parteneri
Horoscop 24 septembrie 2023. Săgetătorii transformă dușmanul în prieten
x close