Antena 3 CNN Adevăruri ascunse 11.11.2022 | Ce semnificaţie are ziua de vineri, 11.11? Mihai Voropchievici: "Se creează un nou portal"

11.11.2022 | Ce semnificaţie are ziua de vineri, 11.11? Mihai Voropchievici: "Se creează un nou portal"

Vineri, 11.11.2022, magia cifrelor ne influenţează în mod special existenţa. Este un moment special, de deschidere, în care să fim atenţi la ce emitem şi ce recepţionăm din univers.

11.11.2022 | Ce semnificaţie are ziua de vineri, 11.11? Mihai Voropchievici: "Se creează un nou portal"
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2022   •   17:54

În 2022, pe 11 noiembrie, Jupiter se află alături de Neptun în semnul Peștilor. Asta înseamnă amplificarea emoțiilor, a intuiției și a conexiunii cu divinitatea. Jupiter expandează, iar Neptun oferă noi canale prin care să manifestăm. Arhetipul Peștilor vorbește despre vis, imaginație și inspirație. 

Numerologul Mihai Voropchievici spune că luna noiembrie care are cifra 11 vine cu încărcătură magică, divină şi este plină de spiritualitate. Se creează un nou portal. Ne conectează la tot ce însemnă dragoste şi compasiune pentru că asta aduce 11.

Pe data de 11 se formează portalul. Ne permite să ne conectăm cu Sinele nostru superior. Hai să evoluăm la un alt nivel de înțelegere de percepție. Pe 11.11 s-ar putea să aveţi nişte vise premonitorii. Universul ne atenționează să ne așteptăm la nişte clarități. Vine cu o încărcătură fantastică. Ori veți cunoaște pe cineva, ori veți ajuta pe cineva, dezinteresat. Faceți aşa cum vă spune Dumnezeul din voi. Vom vedea câte lucruri benefice sunt în jurul nostru.

1111 - începutul cunoașterii lui Dumnezeu și al conștiinței spirituale

Numărul 1111 reprezintă începutul cunoașterii lui Dumnezeu și al conștiinței spirituale. Mihai Voropchievici le recomandă tuturor un exerciţiu de introspecţie.

"Să facă introspecţie în propria persoană, în sufletul lor să îşi asculte intuiţia şi să acţioneze cu mai puţină gândire şi cu mai mult suflet. Aceasta este trimiterea.

Avem patru de 1 (11.11), adică patru Dumnezei cum ar fi, că 1 este cifra Domnului Dumnezeu Tatăl”, a mai spus astrologul.
"Hai să lucrăm cu noi, cu dorinţele noastre, cu cerinţele şi cu toate necesităţile noastre şi să încercăm să nu mai acceptăm întruziunea altor persoane manipulatoare în viaţa noastră care ne spun vrute şi nevrute", a mai punctat Voropchievici.

În numerologie, majoritatea numerelor sunt însumate până ajungem la un număr cu o singură cifră, cu excepția „numerelor principale”, cum ar fi 11, 22 și 33 – care sunt considerate a fi deosebit de semnificative.

Pe 11.11 este un moment bun să rămâi deschis la mesajele pe care universul poate încercă să ți le trimită. 

 

×
Subiecte în articol: portal numerologie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close