Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zece obiceiuri ale oamenilor bogaţi pe care merită să le aplicăm, cu Lidia Fecioru: "Fără risc nu există câştig"

Zece obiceiuri ale oamenilor bogaţi pe care merită să le aplicăm, cu Lidia Fecioru: "Fără risc nu există câştig"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cele 10 obiceiuri pe care le au oamenii înstăriţi.

Zece obiceiuri ale oamenilor bogaţi pe care merită să le aplicăm, cu Lidia Fecioru: "Fără risc nu există câştig"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2022   •   19:28

"Norocul merge în acelaşi timp cu mintea. Este important şi de unde porneşti. Sunt foarte puţini oameni care nu au avut nimic, iar acum au. Depinde şi lângă cine stai.

Ca să ai noroc trebuie să fii la locul potrivit şi la momentul potrivit. De exemplu, faimoasa familie Hilton. Acolo bogăţia este din neam în neam. Şi la noi sunt foarte mulţi oameni bogaţi, dar nu vor să se afişeze.

Sunt discreţi şi nu vor să fie întrebaţi. E greu până faci primul milion, după banii vin singuri.", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Zece obiceiuri ale oamenilor bogaţi pe care merită să le aplicăm, cu Lidia Fecioru

"Primul obicei este cel legat de controlarea finanţelor. De obicei, oamenii care au mulţi bani au grijă să-şi controleze finanţele. Preţuiesc banii şi îi iubesc. Îşi vor lua întotdeauna lucruri scumpe, frumoase, care rezistă în timp sau care pot fi valorificate. La ei totul este o investiţie. Toată viaţa. Soţia, copiii, tot.

Al doilea obicei este cel legat de asumarea riscurilor. Oamenilor bogaţi nu le este frică să-şi asume riscuri. Cine nu riscă, nu bea şampanie. Încep o afacere pe care o riscă. Fără risc nu există câştig.

Înţelepciunea, o calitate a oamenilor bogaţi. Citesc mult şi sunt foarte înţelepţi. Cititul ajută foarte mult. Cititul nu îţi aduce decât câştig. Ai informaţii şi ştii cum să schimbi macazul. 

Al patrulea obicei este că oamenii bogaţi îşi aleg mereu o ţintă. Oamenii bogaţi au întotdeauna o ţintă, un scop. Nu contează ce amploare are dorinţa ta, tu trebuie să o pui. Trebuie să o pui cu ardoare. Orice chestie se materializează. Orice dorinţă se va materializa, dar trebuie să avem răbdare.

Oamenii bogaţi îşi preţuiesc timpul. Sunt conştienţi că este singurul lucru pe care nu-l poţi cumpăra cu bani. Timpul pe care ţi-l acorzi îl poţi valorifica din toate punctele de vedere. Ai timp să citeşti să te informezi. Asta fac oamenii de afaceri.

Un alt lucru pe care trebuie să-l învăţăm de la oamenii bogaţi este alegerea cercului social. Oamenii de afaceri îşi aleg cu stricteţe cercul social. În el există întotdeaună oameni de la care învaţă ceva. Important este lângă cine stai. 

Totodată, oamenii de afaceri apreciază somnul de calitate şi găsesc timp pentru odihnă. Nu îşi permit să piardă nopţile. Îşi opresc telefonul pentru a nu fi deranjaţi când se odihnesc. 

Oamenii bogaţi ştiu să aştepte. Una e să aştepţi pe un sac de bani şi alta e pe nimic. Oamenii sunt mai atenţi cu investiţiile pe care le fac.

Oamenii de succes fac sport deoarece ştiu că activitate fizică este cea mai rapidă activitatea de a-şi descărca forma de stres. Ei ştiu să se ducă la un tenis. Se duc la alergat sau se duc la înot. Au program de sport.

Oamenii de succes nu renunţă niciodată indiferent de dificultăţile pe care le au. Ei ştiu că afacere pe care vor să o facă ar putea să o înceapă peste trei ani Nu renunţă la ea. Sapă, se informează, mai aşteaptă, dar nu renunţă la idee.", a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close