Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zece reguli pentru o relaţie de vis, cu Mihai Voropchievici: "Aceasta e marea greşeală, aşa se ajunge la divorţuri"

Zece reguli pentru o relaţie de vis, cu Mihai Voropchievici: "Aceasta e marea greşeală, aşa se ajunge la divorţuri"

Regulile pentru o căsnicie perfectă se aplică mereu, nu numai la începutul relaţiei, pentru că sunt şi suişuri şi coborâşuri, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Zece reguli pentru o relaţie de vis, cu Mihai Voropchievici: "Aceasta e marea greşeală, aşa se ajunge la divorţuri"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2021   •   21:05

După cinci decenii de căsnicie, numerologul ne-a dat 10 sfaturi pentru o relaţie de vis, multe dintre ele fiind rezultatul experienţei sale, după cum a spus sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

1. Să o surprindem pe femeie cu ceva plăcut. Lucrurile sau bucuriile mari vin din nişte mărunţişuri, din lucruri mici. Chiar eşti cineva când ai reuşit să o surprinzi. Şi o floare e o lucru extraordinar, poate face minuni, fie că e o relaţie la început de drum, fie una de ani de zile.

2. Când e vorba de sarcini în casă, faceţi voi, ca bărbaţi, nu aşteptaţi să vă spună femeia. Grija faţă de cel de lângă tine e importantă, e bine să surprinzi prin gesturi aparent mici. Să vedeţi apoi efectele care se întorc asupra voastră. 

3. Comunicarea este foarte importantă - dacă tu vii de la serviciu obosit, întors pe dos şi o găseşti şi pe ea că o doare capul, încerci să vii cu o vorbă bună, şi nu să-i povesteşti toate neajunsurile de la serviciu. Când ţi-a zis că o doare capul, te duci şi pui muzică, de exemplu. 

4. În cazul unui partener care nu comunică, încercăm să facem jocuri, să-l facem să vorbească. Dacă ai renunţat, înseamnă că nu eşti lânga el. Aşa se distruge el singur şi aceasta este marea greşeala şi de aici se ajunge la rupturi, la divorţuri. 

Când pe unul nu-l mai interesează, iar celălalt nu mai vorbeşte e de rău. Când vezi că se repetă acelaşi lucru înseamnă că e altceva. Puteţi încerca şi cu o foaie de hârtie - ce-ţi place şi ce nu-ţi mai place la mine.

5. Împărţiţi între voi treburile casnice. Într-un cuplu trebuie să există diviziunea muncii, că de unul singur nu poţi să faci faţă, lucrurile se împart. Se cere ajutor, se împarte. O uniune în viaţă e cu mult efort şi multă caznă şi cu înţelegerea acestor lucruri. Dacă toate sunt numai ale femeii, numai ea e responsabilă, atunci nu se poate.

6. Nu renunţaţi la viaţa socială. Foarte multe cupluri, după o perioadă de timp, încep să intre într-o monotonie casnică, într-un ritual. Măcar o dată pe săptămână sau pe lună e indicat să petreceţi timp împreună. 

"Şi când a venit primul băiat, noi ne programam şi măcar o dată pe lună mergeam la un restaurant, ne răsfăţam, ne simţeam bine, ascultam şi o muzică, mai era şi un ring de dans.

Deci, trebuie să ai momente de răsfăţ în cuplu şi să nu laşi monotonia să intervină. E bine să mergem la film, la teatru, la circ, la spa. Deci, socializaţi, ieşiţi", este îndemnul numerologului Mihai Voropchievici, după 50 de ani de căsnicie.

7. În cuplu, nu cereţi ca partenerul să aibă un tipar, să respecte nişte standarde pe care le vreţi voi. Trebuie să ştii cu ce pleci la drum, să-i ştii şi metehnele, nu numai calităţile.

8. Gelozia - este proba de foc într-o căsnicie, ea strică relaţia. Gelozia pleacă de la suspiciune, iar suspiciunea pleacă de la neîncredere, iar neîncrederea pleacă de la ceea ce ai văzut sau auzit. Deci nu vă luaţi după gura lumii, pentru că o vorbă care nu e la locul ei poate crea furtună şi aşa poţi distruge o armonie, o casă.

Există, sigur, şi o doză mică de gelozie, că dacă nu îl iubeşti nu există gelozie. Automat, mai vin şi zile mai puţin bune. Încercaţi să aplanaţi certurile cu umor. Viaţa e prea frumoasă ca să vă pierdeţi timpul cu răutăţi, ca să vă certaţi. Umorul ne salvează întotdeauna.

9. Cea mai interesantă recomandare şi care funcţionează e ca tu, ca bărbat, să ai tu ultimul cuvânt, ca să poţi să-ţi îndeplineşti orgoliul. Dacă soţia zice: "gata, asta am avut de spus şi nu mai zic nimic", tu, ca bărbat, ai ultimul cuvânt: "gata, mamă, am înţeles".

10. Cărţile au puterea lor, pentru că atunci citeşti, esenţa o înţelegi mai bine.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close