Antena 3 CNN Adevăruri ascunse În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine în căsnicie, cu Mihai Voropchievici: "Aceasta este cifra aventurii"

În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine în căsnicie, cu Mihai Voropchievici: "Aceasta este cifra aventurii"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cifra de destin pentru data de căsătorie.

zi benefica nunta mearga bine casnicie mihai voropchievici
În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine căsnicia, cu Mihai Voropchievici: "Aceasta este cifra aventurii" Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2022   •   20:46

"Se calculează foarte simplu. Luăm data, luna şi anul şi le adunăm. Deci, una este căsătoria civilă şi alta este cununia religioasă, care este în faţa lui Dumnezeu. Aceasta este mai importantă. De exemplu, vreau să mă căsătoresc pe 1. 06. 2022. Adunăm tot şi ne dă cifra 4", a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunde.

În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine căsnicia, cu Mihai Voropchievici: Cifra 1

Mariajul va fi dominat de neînţelegeri din cauza egoismului. Fiecare îşi va dori să conducă. Tendinţa la nuntă este ca doamna să-l calce pe domn pe picior. Fiecare va încerca să-şi domine partenerul. 

În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine căsnicia, cu Mihai Voropchievici: Cifra 2

Vor avea o căsătorie cu suişuri şi coborâşuri. În prima partea a căsniciei merge ca pe roate, apoi întâmpină probleme în comunicare. Lipsa de comunicare distruge mariajul. Comunicarea este cheia succesului. Ei vor rezolva acele probleme care pot duce la un divorţ iminent.

În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine căsnicia, cu Mihai Voropchievici: Cifra 3

Ei au pus-o de câştig. Vor avea o căsătorie fericită. Vor avea un cuplu armonios şi totul se bazează pe glume. Este o căsătorie de succes. Aveţi toate ingredientele să formaţi un cuplu fericit.

În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine căsnicia, cu Mihai Voropchievici: Cifra 4

Au oportunitatea nemaipomenită. Cuplul care are 4 este un fel de cuplu care va căuta în permanenţă ca unul să se sacrifice pentru celălalt. Unul dintre soţi va trebuie să renunţe la o independenţă financiară. 

În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine căsnicia, cu Mihai Voropchievici: Cifra 5

Nunta va fi făcut în secret. Sunt nişte oameni care au multă discreţie. Nu le place zgomotul. Vor avea alături familia şi prietenii.

În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine căsnicia, cu Mihai Voropchievici: Cifra 6

Niciodată nu vor să împartă conducerea. La un moment dat se plictisesc să împartă. Datorită iubirii şi respectului pe care îl au, vor depăşi multe obstacole. Cad la pace la un moment dat. 

În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine căsnicia, cu Mihai Voropchievici: Cifra 7

Îşi construiesc un imperiu, totuşi să nu ajungă să se dedice prea mult domeniului financiar. Banii sunt făcuţi să întreţină fericirea. Să nu uite să petreacă timp unul cu celălalt.

În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine căsnicia, cu Mihai Voropchievici: Cifra 8

Tandreţea nu va fi lipsită din căsnicia lor. Sunt manieraţi şi atenţi la detalii. Se vor răsfăţa unul pe altul.

În ce zi trebuie să faci nunta ca să-ţi meargă bine căsnicia, cu Mihai Voropchievici: Cifra 9

Este cifra de aventură. Căsătoria dumneavoastră va fi o aventură. Va fi făcută pe impuls de moment, care duce spre infidelitate.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close