Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodia cu care trebuie să te căsătorești, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Relația lor este profundă și durabilă, bazată pe încredere și sinceritate"

Zodia cu care trebuie să te căsătorești, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Relația lor este profundă și durabilă, bazată pe încredere și sinceritate"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt zodiile care ar trebui să se căsătorească, pentru că au cea mai bună compatibilitate în cuplu.

Zodia cu care trebuie să te căsătorești, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Relația lor este profundă și durabilă, bazată pe încredere și sinceritate"
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2023   •   19:30

Compatibilitatea în cuplu este un aspect foarte important pentru o relație sau o căsnicie fericită.

De aceea, în funcție de semnul zodiacal și de trăsăturile de caracter, anumiți parteneri pot face casă bună împreună, fiind capabili, fără efort, să stabilească o conexiune fantastică și extrem de puternică.

Berbec și Săgetător

Berbecul și Săgetătorul sunt două zodii de foc, fiind parteneri excelenți de cuplu. Entuziast, responsabil și cu o personalitate puternică, Berbecul este un partener ideal pentru Săgetător. Aflat mereu în căutarea unor noi experiențe, Săgetătorul are nevoie de o persoană care să-l tempereze, iar relația cu un Berbec se dovedește a fi o aventură fantastică.

Taur și Rac

Familist, Racul va face întotdeauna orice pentru a menține fericirea și stabilitatea în cuplu. În căsnicie, Taurul se așteaptă la multă afecțiune din partea partenerului și este capabil, de asemenea, să se dedice cu adevărat familiei, fiind două trăsături pe care le prezintă și Racul. Abordarea blândă a Racului îi permite Taurului să se simtă confortabil. În plus, loialitatea evidentă a Taurului va aplana permanent incertituninile și nesiguranța Racului. 

Citește și: Zodii care se plac în secret, horoscop cu Mihai Voropchievici. Gemenii şi Racii ar putea forma o pereche minunată

Gemeni și Vărsător

Fermecători, Gemenii adoră flirtul și fug atunci când se simt împovărați de o relație. De asemenea, Vărsătorul prețuiește la fel de mult libertatea. Astfel, Gemenii și Vărsătorii se înțeleg de minune, acordându-și amândoi libertatea de care au nevoie. Relația celor doi nativi poate să pară superficială pentru cei din exterior, însă, în realitate, Gemenii și Vărsătorii au o conexiune împlinită, pe care nu o expun tuturor.

Leu și Balanță

Leul luminează orice cameră în care intră. De asemenea, este cald, cu zâmbetul pe buze și are mereu un comportament fermecător. Pentru el, partenerul ideal va fi cineva grațios, elegant și capabil să-i ofere respectul și admirația pe care și le dorește. La fel ca Leul, Balanța tinde să fie în centrul atenției. De asemenea, Leul are încredere că Balanța îi va acoperi întotdeauna spatele și nu îl va lăsa neprotejat.

Fecioară și Capricorn

Fecioara este cea mai încrezătoare dintre semnele zodiacale, iar cât timp partenerul este demn de încredere, nativul va da dovadă de o dedicare puternică față de familie și va face tot ce poate pentru a avea o relație puternică. Atât Fecioara, cât și Capricornul sunt logigi și cu picioarele pe pământ. Capricornul va admira întotdeauna inteligența Fecioarei, la fel de mult cum aceasta va admira loialitatea lui. Ambiția celor doi nativi este de neegalat, fiind vorba despre o conexiune extrem de puternică.

Scorpion și Pești

Compatibilitatea dintre Scorpion și Pești este puternică și profund emoțională. Extrem de intuitivi și sensibili, cei doi nativi se înțeleg perfect în toate aspectele vieții, de multe ori doar dintr-o singură privire. Scorpionii sunt cunoscuți pentru pasiunea lor și pentru abilitatea de a-și proteja cu fermitate sentimentele. Pe de altă parte, Peștii sunt foarte empatici și au o înclinație naturală de a-i ajuta pe ceilalți. Atunci când aceste două semne se unesc, relația lor este profundă și durabilă, bazată pe încredere și sinceritate.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close