Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii pentru aventuri, zodii pentru căsătorie. Nativii care caută stabilitate, cine relații pasagere

Zodii pentru aventuri, zodii pentru căsătorie. Nativii care caută stabilitate, cine relații pasagere

Zodii pentru aventuri, zodii pentru căsătorie. Sunt relații care pot merge în paralel dar să nu se ajungă la căsătorie. Maestrul Mihai Voropchievici ne spune care sunt zodiile alături de care facem casă bună, dar și lângă cine iese o aventură pe care o ținem mereu minte.

Zodii pentru aventuri, zodii pentru căsătorie. Nativii care caută stabilitate, cine relații pasagere
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Feb 2021   •   19:44

Balanțele care iubesc echilibrul se vor înțelege foarte bine Berbecii, cu Tauri, Berbeci pentru că au niște afinități. Se simt și se înțeleg bine, dar nu se ajunge la căsătorie, nici ei nu vor obligații deocamdată. Un bărbat Balanță nu face casă bună cu o femeie Balanță, dar nici cu Taur pentru că Taurii vor opulență și Balanțele sunt mai zgârcite. Balanțele dacă vor relații de durată trebuie să aleagă un Leu, Gemeni sau Vărsător. Pentru că vorbim de aer și foc și se întreține relația.  Gemenii au mari probleme de stabilitate și Balanța nu va accepta nesiguranța Gemenilor, dar cel mult ține o relație cam 9 luni.  

Scorpionii care sunt pretențioși și le place să flirteze. Caută pentru distracție un Taur, Berbec sau Săgetător. Iar pentru căsnicie caută Pești Capricorn sau Raci. Scorpion cu Scorpion nu prea merge. 

Săgetătorul este spontan și dacă vrea o aventură alege cu Săgetător. Săgetătorul dacă vor ceva de durată, o căsnicie, caută Leu, Gemeni, Balanțe. Săgetătorul este o zodie triplă, cu triplu noroc. 

Capricornul se aventurează din dorința de a încerca ceva nou. Și nu are niciodată șanse, rămâne cu un gust neplăcut. Capricornul acceptă relații ocazionale cu Raci, Berbeci și Balanțe. Relațiile cu Balanțele pot rezista și a la long.

Vărsătorii se înțeleg cu Scorpion, Pești, Leu pentru relații pasagere. Sunt zodii pe care le pot avea, le pot domina, pot face ce vor cu ele. Vărsătorul are ceva deosebit, o altă aură pe care Scorpionul o înțelege. Vărsătorul  știe să întărâte. O căsnicie va merge cu Balanță, Gemeni sau Săgetător. 

Berbecul se înțelege pentru aventură cu Gemeni, Vărsător, Leu sau Săgetător. Berbecul face casă bună cu Balanța. Dar el Berbec și ea Balanță, invers vorbim de aventuri. Merge și un Berbec cu un Berbec, însă numai dacă lasă orgoliile la ușă.

Taurul caută relații serioase, dar dacă vrea o relație de o noapte atunci poate găsi un Capricorn, Rac, Balanță. 

Gemenii sunt greu de așezat la casa lor, le e scris să aibă lozul câștigător la a doua căsătorie. Gemenii caută aventuri la vârste fragede, sunt curioși. Dacă vor distracție atunci aleg Leu, Fecioară, Scorpion sau alt Geamăn. Iar pentru relații serioase atunci trebuie să aleagă Vărsător, Berbec, Balanță.

Racii vor casă, seriozitate, lucruri bune, dar mai calcă și strâmb, însă fac o bună căsnicie cu Fecioară, Pești sau Taur. Caută o aventură alături de  Leu sau Capricorn. 

Leul este stimulat emoțional de Rac, Scorpion, Fecioară, dar nu durează mult și se stinge pasiunea. Berbec, Gemeni, Balanță îi stimulează pe termen lung. 

Fecioara se bucură de întâlniri uimitoare cu Gemeni, Vărsători sau Scorpion, dar numai ocazional. Ei încearcă ocazionalul acesta și vede că nu există acea chimie, pentru că ele sunt pudice și Geamănul o agită. Pentru căsătorie şi o relaţie de lungă durată, aceasta are nevoie de un Capricorn, un Taur sau un Rac. Nicio relaţie cu o altă Fecioară nu este sortită eşecului.

Peștii sunt fugitivi, se îndrăgostesc și fug. Și când vor pe implus merg la Vărsător, Balanță, Taur. Și inima cucerită definitiv sunt la Raci, Scorpion și Capricorn. Sunt cei mai mari manipulatori din zodiac.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici casatorie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close