Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodiile care cred în suflete pereche, horoscop cu Mihai Voropchievici: ”Sunt una dintre cele mai romantice zodii. Adoră iubirea”

Zodiile care cred în suflete pereche, horoscop cu Mihai Voropchievici: ”Sunt una dintre cele mai romantice zodii. Adoră iubirea”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul zodiilor care cred în suflete pereche.

de Georgiana Adam    |    21 Oct 2023   •   19:30

Rac

Una din zodiile foarte emoționale este zodia Racului, una dintre cele mai romantice. Adoră iubirea, își imaginează că va avea parte de o poveste de dragoste frumoasă care se va concretiza. Fiind atât de atașată de ideea de suflet pereche, această zodie are tendința să ignore de multe ori avertismentele din relație, ca să favorizeze cu orice preț un deznodământ ca în povești.

Taur

A doua zodie este Taur, guvernată de planeta Venus, romantică și devotată. Prețuiește stabilitatea mai mult decât oricine, așa că obiectivul unui nativ din taur este să găsească un suflet pereche cu care să stabilească o relație stabilă, cu un partener sau o parteneră de încredere. Deși e practică și independentă zodia Taurului, asta nu înseamnă că nu-și creează o presiune asupra propriei persoane căutând un partener care nu are vreun semn favorabil. Taurul crede în ideea de suflet pereche, dar e convins că îl va întâlni doar la momentul potrivit, așa că nu-și forțează niciodată norocul.

Pești

Peștii sunt în stare să petreacă ore în șir gândind la viitorul partener. Imaginația debordantă zboară, îi împinge să-și închipuie cum va arăta acesta, cum va gândi și cum se va înțelege cu el. Și una dintre cele mai romantice zodii și mai sensibile e zodia Peștilor, pentru că ei sunt atașați de ideea de suflet pereche și sunt un partener grijuliu și atent.

Balanță

Balanța, care e un semn delicat, e dedicat parteneriatelor. Îi place să caute legăturile emoționale, ceea ce o ajută să construiască o fundație în căutarea partenerului de viață potrivit.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close