Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii care nu iartă şi nu uită, horoscop cu Mihai Voropchievici: ”Sunt faimoși pentru ranchiuna pe care o poartă ani la rând”

Zodii care nu iartă şi nu uită, horoscop cu Mihai Voropchievici: ”Sunt faimoși pentru ranchiuna pe care o poartă ani la rând”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt cele patru zodii care nu iartă și nu uită atunci când cineva la greșește.

de Andreea Ştefan    |    16 Sep 2023   •   19:30

Berbec

Berbecul este cunoscut ca zodie loială, tenace, determinată și cu dorința de a reuși. Dar aceste calități sunt folosite atât pentru a-și proteja interesele personale, cât și pentru a se răzbuna pe persoanele care le-au făcut rău. Caracteristici precum furia și nerăbdarea pot duce la resentimente profunde care pot dura perioade lungi de timp, așa că zodia Berbec poate ține minte fiecare detaliu și fiecare slăbiciune a celor din jur. Folosesc ranchiuna ca o modalitate de a-și păstra controlul și de a evita dezamăgirile ulterioare.

Leu

Leii sunt ființe pasionale și egocentrice. Pot purta rațiuni intense în ceea ce privește eșecurile lor atunci când li se jignește ego-ul. Ei sunt conduși de dorința de a fi în centrul atenției și pot interpreta orice insultă ca pe o amenințare personală. Ranchiuna lor poate fi folosită pentru a le stimula ambițiile și pentru a-i motiva să atingă niște niveluri superioare de succes. Persoanele din zodia Leu sunt cunoscute pentru măreția spiritului, dar și pentru mândria lor. În ciuda acestui fapt, sunt foarte susceptibili și pot lua foarte personal ceea ce spun și fac alții.

Scorpion

Scorpionii sunt faimoși pentru pasiunea lor intensă, dar la fel de bine și pentru ranchiuna pe care o poartă ani la rând sau de multe ori până mor. Scorpionii își amintesc detaliile și pot reveni la rănile vechi în orice moment. Cu toate acestea, ei pot transforma ranchiuna într-o forță, folosind-o pentru a-și construi protecție, dar și pentru a evolua.

Taur

Taurii sunt adesea percepuți ca fiind stabili și liniștiți, dar nu trebuie subestimați când vine vorba de ranchiună. Ei pot păstra în inimă amintiri dureroase și pot dezvolta o dorință profundă de a se răzbuna. Ranchiuna lor e întreținută de sentimentul de dreptate, dar și de dorința de a obține satisfacție. Cei născuți în semnul zodiacal al Taurului trăiesc pentru răzbunare și se simt cu adevărat împăcați atunci când cei care le-au făcut rău sau i-au supărat, vin și își cer scuze.

Rac

Persoanele din zodia Rac sunt cunoscute pentru faptul că sunt sensibile și empatice, în ciuda unei naturi liniștite și rezervate. Pentru Raci, ranchiuna provine din profunda lor legătură emoțională cu trecutul, dar și cu relațiile personale cu celelalte persoane. Țin minte fiecare cuvânt, fiecare acțiune, iar amintirile dureroase pot fi reciclate și transformate în ranchiună. Deoarece sunt foarte loiali și protectori cu cei dragi, ranchiuna lor poate fi declanșată atunci când cei dragi îi trădează.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close