Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii care sacrifică dragostea pentru carieră. Horoscop cu Mihai Voropchievici: "Sunt cel mai greu de adus la altar"

Zodii care sacrifică dragostea pentru carieră. Horoscop cu Mihai Voropchievici: "Sunt cel mai greu de adus la altar"

Majoritatea vrem şi o relaţie frumoasă şi o carieră de succes, dar sunt unii nativi zodiacali care vor alege mereu profesia în detrimentul iubirii. Mihai Voropchievici a dezvăluit la Adevăruri ascunse care sunt zodiile cele mai carieriste.

de Alexandra Dima    |    06 Apr 2024   •   19:30

Există zodii care pun mare preț pe carieră și care lasă dragostea la o parte. Cei care vor mai mult romantism decât pragmatism e bine să îi evite pe aceşti nativi.

Racii devin robii muncii

Persoanele născute sub semnul Racului sunt într-adevăr carieriste. Au tendința de a se concentra doar pe partea profesională și din acest motiv puțini parteneri de cuplu pot să reziste în preajma lor.

Foarte multe cupluri care au avut combinația cu un Rac au ajuns la ruptură.

Racul uită să mai acorde atenție familiei, dacă n-are un partener care să-l scoată un pic din inerție. Sau alți prieteni care să-l trezească la realitate. Devine robul muncii şi nu e bine, pentru că la un moment dat capitulezi. 

Gemenii te iubesc, dar te neglijează

Altă zodie care pune accent extraordinar de mare pe cariere sunt Gemenii.

Da, din dorința lor să obțină un job mai bine plătit, mai bine poziționat sau de a avea de partea lor toată aprecierea colegilor, aceștia de multe ori își pot neglija partenerul de viață.

Fecioarele sunt greu de adus la altar

Nativii din zodia Fecioară sunt persoane simpatice ce pot fi foarte bune în afaceri, dar care în schimb au probleme în relațiile amoroase. 

Ocupă un loc fruntaș în topul zorilor care prioritizează cariera. De altfel, acești nativ sunt considerați adevărate genii în afaceri.
Au puterea aparte de a anticipa oportunităîţile de câștig și pun aceasta pe primul loc.

În general fac cu greu pasul spre căsnicie. Deci până să te căsătorești cu o Fecioară ai de tras. Trebuie să-i cunoști locul de muncă, colegii, orarul, ce dosare are de rezolvat... 

Astea sunt zodiile care pun cel mai mare preț pe tot ce înseamnă cariere. Dar avem și invers - zodiile care pun mai mult preţ pe iubire.

Scorpionul este primul romantic incurabil care nu ratează niciun moment pentru a surprinde partenerul. 

Ei se concentrează mai mult pe liniștea sufletească, țin cont de părerile partenerului de viață și preferă să petreacă timp în doi, în detrimentul orelor epuizante de la locul de muncă. Scorpionul într-adevăr susține pasiunea, flacăra, tot...

Mai avem persoanele născute în zodia Capricon, care sunt la fel de loiale ca și Scorpionii, nu vor ține niciodată cont de factorii externi și pun pe primul loc opinia partenerului de viață. 

Sunt lucruri pe care dacă știm cum să le dozăm, cum să le punem cap la cap când e cazul, ies foarte bine. Pentru că și Capriconul când se bagă în muncă e ca ursul. 

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close