Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cinci zodii care transmit energie negativă. Mihai Voropchievici: ”Energia lor poate fi deosebit de toxică”

Cinci zodii care transmit energie negativă. Mihai Voropchievici: ”Energia lor poate fi deosebit de toxică”

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre cele cinci zodii care transmit energie negativă celor din jurul lor.

Cinci zodii care transmit energie negativă. Mihai Voropchievici: ”Energia lor poate fi deosebit de toxică”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    19 Aug 2023   •   19:30

Capricorn

Primii care au o capacitate de a fi pesimiști până peste cap sunt Capricornii. Sunt oamenii care în general vor numai certitudini și chiar vor câteodată să impună punctul lor de vedere. Din cauza asta, transmit celor din jur energie negativă și poate fi resimțită foarte ușor. Dar pesimismul Capricornului devine epuizant, în special pentru cei apropiați, care obosesc de multe ori să ducă muncă de lămurire cu ei, să încerce să le insufle permanent curaj să iasă din starea lor de pesimism. Dar se spun sau niște studii astrologice, fatalismul ar fi principala cauză a negativității unui Capricorn.

Rac

A doua zodie care transmite energie negativă este Racul. Energia negativă a Racilor e îndreptată în primul rând asupra propriei persoane. Au tendința de a gândi despre ei că practic nu merită să li se întâmple lucruri bune, pentru că ei nu sunt niște oameni perfecți. La un moment dat, sunt ferm convinși, prin autosugestie, că sunt niște catastrofe. Se întreabă adesea dacă vor fi vreodată fericiți sau dacă vor avea succes, deși propriul mod de gândire stă în calea fericirii lor. De asemenea, mai au un obicei de a se compara permanent cu ceilalți din jur și de a invidia aparenta fericire a altor persoane.

Pești

Peștii transmit energie negativă și sunt de obicei măcinați de suspiciune. Ei nu au niciodată certitudini. Trăiesc într-o lume interioară a lor, imaginară, care îi face să creadă că trebuie să primească tot ceea ce își doresc. Ei automat devin niște manipulatori. Când realitatea nu se aliniază fanteziei lor, devin deosebit de frustrați, devin răutăcioși și îi invidiază pe cei care au tot ceea ce își doresc. Energia lor negativă de multe ori poate fi deosebit de toxică.

Fecioară

O altă zodie, care e arhicunoscută prin modul de a comunica, este Fecioara. Atunci când este dominat de energie negativă, nativul din Fecioară va deveni hipercritic atât cu sine, cât și cu ceilalți. Critica lor se transformă în obiceiul toxic de a analiza și judeca fiecare gest al celorlalți, fiecare părere. Preferă să bârfească mult și să arunce totodată și cu venin, pentru că sunt și răutăcioși, dușmănoși. Astfel de persoane ajung într-un final să se izoleze de restul lumii atât voit cât și forțați fiind de ceilalți care îl marginalizează.

Vărsător

Vărsătorul, în general, este o zodie care știe de foarte multe ori să depășească niște situații datorită inteligenței lui, dar el intră într-un cerc de energii negative și are tendința de a justifica prin faptul că este foarte realist și vede lucrurile așa cum sunt. Datorită inteligenței lor încearcă să-și impună punctul de vedere și să-i facă și pe ceilalți să creadă aceste lucruri. Dar perspectiva lor asupra lumii și asupra celorlalți devine tot mai întunecată. Devin la fel de suspicioși ca și nativii Pești, dar și foarte cinici și dezvoltă un comportament toxic, manifestat printr-o atitudine de superioritate.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close