Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii compatibile, dar care se vor înşela toată viaţa, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Se iubesc, dar sar şi gardul"

Zodii compatibile, dar care se vor înşela toată viaţa, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Se iubesc, dar sar şi gardul"

Există semne zodiacale compatibile care se iubesc, dar nu îşi pot fi fideli unul altuia. În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat pe larg despre cine este vorba.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Noi 2023   •   19:30

Sunt perechi de zodii care de multe ori se bucură de compatibilitate aproape perfectă, dar cu toate astea, în timp, încep să se plictisească mai repede și de aceea nimic nu le poate opri din a-și înșela partenerul, crezând că iarba din curtea vecinului e mai verde și mai gustoasă decât a lor.

1. Cuplul Gemeni şi Gemeni - Sunt catastrofali!

Două semne de aer, duale. Sunt catastrofali, în sensul că în momentul când vor să fie împreună formează unul dintre cuplurile cele mai predispuse infidelității.

De ce? Pentru că, chiar dacă ține totul de personalitate, Gemenii reprezintă semnul dualității. Așa că nativii din Gemeni tind să fie extrem de schimbători în privința sentimentelor. Mereu vor căuta noutatea, chiar dacă acest lucru înseamnă să aibă și alte legături în afara relației.

2. Cuplul Berbec şi Rac - Extrem de vulnerabili

Berbecul, zodia căreia îi pasă doar de propria persoană, deși în viața de zi cu zi poate să-i aducă multe beneficii această trăsătură, în relația de cuplu nu este tocmai un lucru pozitiv. 

Într-o relație cu un partener Rac, un nativ Berbec poate fi extrem de vulnerabil, sensibil și supus. Deci Berbecul poate ajunge să fie infidel datorită acestui lucru.

Berbecul poate să înșele pentru a-și hrăni ego-ul, iar Racul poate înșela pentru a-și găsi susținerea emoțională de care are nevoie. Fiecare ia ce-i trebuie. Din altă parte... 

3. Cuplul Balanță și Capricon - Pot înşela din interes

Balanța e cunoscută pentru natura indecisă, dar și pentru tendința de a fi critică şi a găsit vinovat în orice situație. Deși este un semn zodiacal guvernat de Venus, planeta dragostei, uneori Balanța nu este iubitoare şi îi place să îi rănească pe cei din jur.

Într-o relație cu Capriconul lucrurile se pot schimba rapid. Acesta tinde să muncească din greu pentru a avea succes și din acest motiv poate deveni insensibil la nevoile personale ale perechii sale. Așa că ambii nativi pot fi critici unul cu celălalt.

Balanța poate să înșele ca să găsească confortul de care are nevoie, iar Capricornul pentru a avansa în carieră. 

4. Cuplul Scorpion și Scorpion 

Atunci când ajung într-o relație doi nativi din Scorpioni, acestea se pot bucura de o legătură pasională, extraordinară, deoarece atracția sexuală e de invidiat la început. Dar în cele din urmă, totul se va spulbera după ce fluturașii din stomac se domolesc. 

Alte legături sexuale sunt căutate în afara relației. Dacă această trăsătură nu îi determină să calce strâmb, atunci cu siguranță personalitatea va reuși.

Scorpionul este un semn de apă, volatil, emoțional și încăpățânat. Într-o relație, Scorpionii se ceartă des și au tendința se jignească și chiar să devină violenți unul cu celălalt. Așa că aceste incidente emoționale explozive pot duce în final, dacă persistă, la infidelitate.

5. Cuplul Vărsător și Taur 

Când aceste două semne sunt împreună, atitudinile rigide pot reprezenta o adevărată provocare.

Vărsătorul trebuie să aibă mereu dreptate și să aibă spațiu, pe când Taurul are nevoia să se simtă iubit și în siguranță.

Ambii sunt hotărâți în privința dorințelor lor și de aceea, dorindu-și numai ce își doresc ei, nu se vor înțelege niciodată.

Taurul, este guvernat de Venus, planeta dragostei, ceea ce înseamnă că întotdeauna vor căuta confort și iubire în relație. De cealaltă parte, Vărsătorul e guvernat de Uranus, planeta inovației, a planurilor de viitor și a progresului.

Vărsătorul îşi va dori întotdeauna varietate și aventură, în timp ce Taurul caută atenție și siguranță. Pentru a dura relaţia lor, fiecare trebuie să fie lăsat liber. Plus că e foarte bine ca într-un parteneriat fiecare aibă zona lui de libertate, dar și cuvântul corect, să spună când îi lipsește ceva, pentru că atunci nu se mai ajunge la la infidelitate.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close