Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodiile care atrag ghinionul, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Berbecii sunt prea impulsivi, Leii sunt magnet pentru dramă"

Zodiile care atrag ghinionul, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Berbecii sunt prea impulsivi, Leii sunt magnet pentru dramă"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse, în cadrul unui horoscop inedit, zodiile care atrag cel mai mult ghinionul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2024   •   19:30

Zodii care atrag ghinionul - Berbec

Berbecul magnet impulsiv pentru ghinion, ăsta atrage ghinionul. Ei sunt recunoscuți pentru impulsivitatea lor, dar în timp această caracteristică poate să ducă la aventuri interesante, și poate atrage unele situații nefericite.

Imaginați-vă un prieten Berbec care decide pe loc să plece într-o excursie cu mașina fără să verifice prognoza meteo, să verifice starea tehnică a mașinii, să vadă ce rezerve are și fără să pună ceva în gentuța aia de voiaj. Pentru că în momentul când face pe primul impuls și a șters-o de acasă, fără să verifice măcar prognoza meteo, la câteva ore distanță rămâne blocat prin locuri străine.

Iar toate astea se datorează impulsivității lor care adeseori le atrage necazuri și îi lasă să se întrebe de ce ghinionul se lipește de ei.

Dacă tu-l atragi prin conduita ta, prin lipsa ta de precauție, de previziune, de prevedere, ce vrei să vină? Că n-o să vină altceva mai bun!

Zodii care atrag ghinionul - Taur

Taurul, în schimb, e ghinionist. Încăpățânat, pentru că el e caracterizat prin natura să fie o persoană încăpățânată, iar acest fapt poate determina atragerea ghinionului.

Să luăm de exemplu, un Taur care refuză să ceară indicații când se rătăcește într-un oraș necunoscut. Gândiți-vă cât timp poate să piardă, câte străzi învârtește cu mașina sau pe jos, câți kilometri face când i-ar fi foarte la îndemână să lase încăpățânarea deoparte, să oprească un trecător, un pieton sau un șofer, să-l roage frumos: vreți să-mi spuneți și mie unde e strada cutare?

Ghinionul lui este că încăpățânarea îl face să piardă mult timp și totodată îl deturnează de la scopul vizitei sau plecării lui.

Zodii care atrag ghinionul - Gemeni

Gemenii sunt niște împrăștiați de mare clasă și datorită împrăștierii lor de zi cu zi pe care o au prin naștere, atrag ghinionul. Sunt și dualități la ei, sunt persoane duale care uneori din cauza acestei dualități din cei doi gemeni, care sunt într-unul singur, unul zice hăis, iar celălalt zice cea.

Ăsta zice: uite pe partea dreaptă ajungem mai repede, e mai scurt drumul și se merge frumos, de ce să merg eu după tine? Eu o iau pe stânga, mai văd, mai nu știu...

Ce să vezi că acolo e drumul închis? Şi orice drum închis dacă ți-ai dat seama că e închis, nu persevera că nu te duce nicăieri, întoarce-te, asta e o pierdere de timp.

Gândește-te la un nativ Geamăn care e potopit de o furtună de confuzie care automat îl va conduce la niște situații nefericite. Ori îşi uită telefonul într-un taxi, ori lasă o sacoșă, ori în tren a urcat cu două geamantane, două valize şi coboară numai cu una.

Am văzut Gemeni care a plecat la o petrecere cu soția și a venit singur. A uitat să-și ia soția acasă. Zice: mă duc să scot mașina. A scos mașina și a plecat. Şi a așteptat 10-25 de minute, o oră. Când l-a sunat soţia, zice păi tu unde ești? Păi am ajuns acasă, dar tu unde ești? Păi ai zis că te duci să aduci mașina? E comic, dar se întâmplă.

Zodii care atrag ghinionul - Leu

Magnetul pentru dramă și ghinion- Leul. Așa cum știe toată lumea, Leii adoră lumina reflectoarelor și uneori pot fi un magnet pentru dramă.

Atracția lor către atenția celorlalți poate conduce la un haos nedorit. Închipuie-ți un Leu care se laudă cu abilitățile lui culinare, iar în momentul în care trebuie să prepare masa reușește doar să facă scrum primul fel de mâncare... din viteză, din grabă, din orice, ca să iasă bine.

Și momentul lor dramatic ar putea unora dintre Lei să le aducă rușine, făcându-i să se întrebe totuși de ce continuă să atragă ghinionul. Din cauza vitezei, eu așa aș spune.

Sunt atât de iuți, atât de rapizi că vor să le facă pe toate şi cât mai multe. Și datorită acestui lucru gândește-te: dacă pui și la cuptor ceva, mai ai și ceva pe aragaz și între timp tu te gândești cât se gătesc astea singure mă duc să pun mașina de spălat.

Zodii care atrag ghinionul - Scorpion

E conductorul intens al ghinionului. Scorpionii sunt cunoscuți pentru personalitățile lor intense. În timp, această intensitate poate fi intrigantă. Poate aduce și la circumstanțe nefavorabile. Gândește-te la un Scorpion care se aruncă cu capul înainte într-o ceartă pasională online, doar pentru a-şi regreta mai târziu acțiunile.

Pentru că în momentul când a demarat o ceartă, Scorpionul până nu simte el că va câștiga sau câștigă nu termină cearta și asta implică și mult timp și mulți nervi. Intensitatea lor în a porni o intrigă le atrage adeseori energie negativă, dar și ghinion.

Zodii care atrag ghinionul - Peşti

Pești sunt canalul visător pentru ghinion. Peștii sunt visători, adeseori pierduți în lumea lor, iar datorită acestui fapt creativitatea lor este la cote înalte. Este admirabilă zi de zi, dar aceeași calitate îi poate face să fie mai predispuși la accidente, pentru că sunt cu capul norii, se gândesc nu știu ce să facă sau de multe ori sunt cu telefonul în mână și trec pe trecerea de pietoni.

Norocul lor e că trec pe unde trebuie, pe trecerea de pieton, dar nici acolo nu mai suntem feriți.

Să ne imaginăm un pește care s-a lovit la cap de un corp solid situat chiar în fața lor. De ce? Pentru că ei erau undeva în propriul lor film, erau personajul principal și filmul se derula pe trotuar, iar primul obstacol a fost ori un pom, ori un stâlp.

Uite cum se face că pomii și stâlpii au început să crească direct pe trotuare. Înainte treceam numai noi, oamenii, acum mai cresc trotuarele şi cu pomi și cu stâlpi. Natura visătoare a Peștilor îi poate face magneți pentru situații nefericite datorită acestor lucruri pe care ei le bagatelizează. Mintea asta aiurea, visarea lor, trăirea lor în altă lume.

Deci cu alte cuvinte aici să fim și noi atenți, să nu atragem, că întotdeauna sunt oameni care spun că nu cred că atrag ghinionul. N-am cum să atrag ghinionu.

E foarte bine când gândești pozitiv că nu atragi ghinionul. Dar ce te faci cu un defetist din ăsta la care zici știi, mergem noi, dar ăștia au anunțat ploaie. Nicio problemă, luăm o umbrelă, dar n-ar fi mai bine să nu mergem? Păi, mergem că avem ceva de rezolvat!

Bine, ia tu umbrela, că eu nu iau umbrela și nici nu suport ploaia și exact ăsta care se gândește că vine ploaia atrage exact ceea ce noi nu avem nevoie. Aveți grijă ce gândiți ca asta atrageți în viața voastră. N-ar fi mai bine să vă gândiți că e un copac cu bani și să-l atrageți?

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Când vor primi pensionarii adeverința de recalculare a pensiilor
x close