Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodiile care iubesc în secret, horoscop cu Mihai Voropchievici. Scorpionii sunt secretoși, Fecioarele atacă

Zodiile care iubesc în secret, horoscop cu Mihai Voropchievici. Scorpionii sunt secretoși, Fecioarele atacă

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la emisiunea ”Adevăruri Ascunse” despre zodiile care iubesc în secret.

Zodiile care iubesc în secret, horoscop cu Mihai Voropchievici. Scorpionii sunt secretoși, Fecioarele atacă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Mai 2019   •   20:00

HOROSCOP RAC  Dragostea care o arată pentru casă, cămin, lucrurile care îi înconjoară sunt uimitoare. Cu toate acestea, au o doză de reticență. Nu dau tot. Își motivează hotărârile. Ei păstrează secretul unei iubiri dar și distanța.

HOROSCOP Oamenii nu trebuie să aibă o aventură cu acest nativ. Racii întărâtă și incită, apoi îi lasă. În momentul când găsesc partenerul perfect, dau totul. Racul e un partener pentru o viață. Sunt lunatici și cerșetori de iubire.

HOROSCOP CAPRICORN- sunt reținuți. Nu își exprimă sentimentele. Ei au o doză de neîncredere în cei din jurul lor. Până câștigă curaj, iubește în taină. Capricornul iubește toată viața, dar nu arată. Noi trebuie să înțelegem semnele pe care ni le arată el.

HOROSCOP Iubita oficială a acestor nativi este munca. Lucrează foarte mult și sunt pasionați.

El greu spune te iubesc, dar arată. Are grijă de tine. Ei nu se exteriorizează,iar cei din jur trebuie să ghicească ceea ce simte.

HOROSCOP PEȘTI - sunt visători și sensibili. Dacă iubește cu tot sufletul, devine extrem de posesiv. Te sufocă cu iubirea lui. Sunt perioade când ei, de teama unor pasiuni arzătoare, mai țin ascuns și dau dragostea cu porția. 

HOROSCOP Nu își arată dragostea pentru a nu fi considerați niște persoane frivole.

HOROSCOP SCORPION - sunt secretoși. Iubesc din umbră, nu își arată sentimentele. Refuză să arate ceva, te lasă pe tine să îi descoperi. Nu trebuie provocat să își strige sentimentele.

Ei vor să nu fie respinși. Tatonează foarte bine terenul până când încearcă să facă o legătură cu cineva. Când un Scorpion îți zice că te iubește, e mai mult o amenințare.

Îi trebuie o doză de curaj până își va declanșa sentimentele.

HOROSCOP FECIOARĂ - sunt prin excelență perfecționistele zodiacului. Nu încerca să îi faci complimente legate de fizic și nici cu povești. Trebuie să vii cu fapte. Când se îndrăgostește e mămica răniților. Nativii acestor zodii aruncă ochiade și își țin iubirea în tăcere.

HOROSCOP Atunci când simte că într-adevăr e momentul prielnic atacă ea, dar într-un mod subtil. Sunt cele mai secretoase și greu abordabile persoane.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close