Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cele mai leneşe zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Nu puteau să lipsească din clasament"

Cele mai leneşe zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Nu puteau să lipsească din clasament"

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul celor mai leneşe zodii, un horoscop inedit pentru cinci zodii.

Cele mai leneşe zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Nu puteau să lipsească din clasament"
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    10 Iun 2023   •   19:30

Astrologul care a întocmit acest top probabil că a studiat foarte bine comportamentul uman şi a găsit cinci zodii care nu vor face niciodată nimic din proprie iniţiativă. Sunt zodii care au nevoie, în permanenţă, ca cineva să vină şi să le împingă de la spate, să le mobilizeze să treacă la acţiune.

De multe ori, excepţia întăreşte regula. Numai un exemplar din zodiile respective pentru că nu pot fi toţi. Dacă toate Balanţele ar fi leneşe, sau toţi Racii, asta ar însemna să nu mai avem industrie deloc.

Şeful zodiilor mai leneşe, cu poftă mai puţină de muncă este Racul. Nativii din Rac nu puteau să lipsească din clasamentul celor mai leneşe zodii.

Rac, în topul celor mai leneşe zodii

Reprezentanţii acestei zodii au în schimb o preferinţă mare. Să muncească puţin şi eficient. Dacă treaba pe care ar trebui să o facă în opt ore, o face în două ore, jos pălăria. Dacă au muncit puţin şi eficient, în restul timpului stau şi visează şi fac scenarii din trecut. Ei sunt pesimişti şi mereu pun răul în faţă. Cu toate acestea, Racii au perioade când muncesc tare, cu forţă, dar apoi spun: eu am muncit, acum am dreptul să mă odihnesc. Nu va folosi niciodată cuvântul leneveală.

Leu, în topul celor mai leneşe zodii

Ne mutăm la o zodie de foc care, efectiv, trebuie să fie explozivă, plină de vigoare. Nativii din zodia Leu sunt extrem de puternici, dar şi vulcanici şi orgolioşi, iar atunci când îşi setează un anumit obiectiv vor face tot posibilul pentru a-l îndeplini. În prima fază, vor munci cât au obiectivul setat. După ce îşi termină treaba, nu există să îl mai prinzi pe Leu să mai facă şi altceva. Preferă să citească, să doarmă. Nu e rău ca după munca asiduă să îşi ofere câteva zeci de minute de leneveală.

Citeşte şi: Topul zodiilor dificile în relaţii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt total independente

Balanţa, în topul celor mai leneşe zodii

Sunt leneşe şi nu acceptă să îşi piardă timpul cu lucruri pe care le consideră inutile. Nu îi daţi unei Balanţe un lucru care nu îi convine pentru că nu are utilizare. E ca şi cum ai încerca să pui coada la tigaie pe mâna stângă. Deşi sunt buni profesionişti, iar la job extrem de serioşi, când vine vorba de viaţa lor personală, nativii din zodia Balanţă preferă să lenevească pe canapea, citind o carte, decât să iasă în oraş la cumpărături. Mai mult de atât, cei din Balanţă vor să fie răsfăţaţi şi să lenevească pe tot timpul zilei cât pot de mult deoarece sunt mult mai productivi pe timp de noapte.

Vărsător, în topul celor mai leneşe zodii

Nativii din Vărsător sunt introvertiţi, reci, calculaţi, dar extrem de inteligenţi. Sunt oamenii care nu se împrietenesc cu oricine, ci preferă să observe comportamentul uman de la distanţă. Lor le stă bine cu studiul de observaţie şi analiză. E mai uşor să analizezi decât să munceşti cu altcineva cot la cot şi să îţi dai seama că e un nepriceput. Nu preferă munca. Sunt persoane care vin să te abordeze doar atunci când simt că sunt compatibili, indiferent de natura relaţiei dintre cei doi. Cu toate acestea, Vărsătorii sunt extrem de comozi şi nu vor niciodată să iasă din zona lor de confort. Aşa că, să nu vă miraţi dacă într-o zi te vor elimina din viaţa lor deoarece nu vor dori să mai depună efortul de a pătra o relaţie. Este o zodie care nu îşi motivează acţiunile şi nici părăsirea.

Peşti, în topul celor mai leneşe zodii

Sunt romanticii incurabili ai zodiacului. Sunt genul de oameni care renunţă destul de uşor la activităţile pe care le încep din motive diverse. Sunt extraordinar de harnici, iniţiază o lucrare, aproape o termină, dar au o mare bucurie să lase pe altul să vină din spate, să finiseze, să pună la loc. Îi pune pe ceilalţi la treabă, iar el parcă nu a muncit. A fugit în pat sau în fotoliu, îşi ia telefonul, îşi ia o carte sau dă drumul la televizor. Caută să fugă de plictiseală, dar caută şi lenea. Sunt boemi, sensibili, isteţi, dar printre cei mai dificili nativi ai horoscopului. Peştii simt nevoia permanentă de a fi acceptaţi de cei din jurul lor, iar meritele să le fie recunoscute şi aplaudate. Vor face tot ce trebuie, dar cu condiţia să vină cineva şi să îi împingă de la spate.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close