Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodiile care îţi vor fi alături toată viaţa, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Se iubesc o viaţă întreagă"

Zodiile care îţi vor fi alături toată viaţa, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Se iubesc o viaţă întreagă"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care sunt zodiile fidele în dragoste, care îţi vor fi alături toată viaţa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Oct 2023   •   19:30

"Există zodii care se iubesc o viaţă întreagă. Atunci când îşi aleg un partener, nativii se asigură că vor rămâne în acea căsnicie întreaga lor viaţă.

Aceştia reuşesc să nu lase diferenţele să intervină în căsnicia lor",  a explicat numerologul Mihai Voropchievici.

Cele mai fidele zodii. Top realizat de Mihai Voropchievici

Taur

Taurii se numără printre cele patru zodii care vor rămâne fidele până la moarte. Taurii sunt parteneri de viaţă ideali. Ei vor face tot posibilul pentru a avea parte de o căsnicie fericită. Sunt extrem de dedicaţi într-o căsătorie, iubitori şi sinceri. Totuşi au şi anumite cerinţe pe care se aşteaptă ca partenerii de cuplu să le îndeplinească. Taurul oferă de toate, dar au nevoie de puţin din partea partenerului.

Leu

Leii sunt zodii de foc puternice şi impunătoare. Aceşti nativi iubesc cu pasiune şi se asigură să îşi aleagă partenerul pe viaţă, dar sunt extrem de greu de mulţumit motiv pentru care îşi aleg foarte greu perechea. Din momentul în care au găsit perechea potrivită, aceştia se vor asigura că vor avea parte de o poveste de dragoste ca în filme. Leii muncesc din greu pentru fericirea lor, dar şi a celor din jur.

Scorpion

Scorpionii sunt misterioşi şi au mare grijă de persoanele care sunt în jurul lor şi oamenii care le intră în viaţă. Astrele spun că pentru ei e o perioadă mult mai agitată dar lucrurile se vor aranja în cele din urmă, pentru că ei vor alege până găsesc un partener ideal. Scorpionii vor căuta un partener puternic şi se vor asigura să îi rămână alături toată viaţa.

Vărsător

Şi Vărsătorii sunt extrem de iubitori şi dornici de afecţiune. Pentru ei, loialitatea este foarte importantă iar acest lucru se observă cu uşurinţă încă de la început. Vărsătorii au mare grijă în privinţa oamenilor din viaţa lor. Aceştia nu îşi doresc să aleagă persoana nepotrivită, astfel că un nativ din Vărsător va rămâne fidel până la moarte dar el trebuie să simtă că a ales omul potrivit.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close