Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Perechi de zodii care nu se despart niciodată, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Apa stinge focul!"

Perechi de zodii care nu se despart niciodată, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Apa stinge focul!"

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Adevăruri ascunse perechile de zodii care nu se despart niciodată.

Perechi de zodii care nu se despart niciodată, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Apa stinge focul!"
Sursa foto: antena3.ro | Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Dec 2023   •   19:30

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, există cupluri care funcționează excelent numai împreună. Aceste cupluri sunt cu adevărat suflete pereche care nu se vor despărți niciodată, chiar dacă tentațiile apar la orice pas.

Astfel, zodiile care nu se despart niciodată sunt, de exemplu, cele de apă şi de foc. Asta pentru că în astrologie se spune că apa stinge focul.

Zodii care nu se despart niciodată: Berbecul și Pești

Berbecul e o fire dinamică, dură și motivată. Peștii, în schimb, sunt sensibili, complecși și intuitivi. Când aceștia formează o pereche, își oferă unul celuilalt ceea ce au nevoie mai mult din ceea ce posedă ei. Așa că Peștii au nevoie de cineva stabil, iar Berbecul are nevoie de cineva care să îi reamintească lucrurile simple ale vieții. Cei doi se completează reciproc când sunt împreună, iar chimia dintre ei este incontestabilă.

Berbecul va fi întotdeauna cel care îl va adora pe nativul Pești, pentru că acesta e rezonabil, în timp ce Peștii îi vor aminti mereu Berbecului să fie nostalgic, să fie afectuos, să miroasă florile din când în când și să fie și el o fire mai boemă. Așa că nu e de mirare că acest cuplu poate dura o veșnicie, până vor dispărea florile de pe Pământ.

Zodii care nu se despart niciodată: Leul cu Balanţa

Leul este sociabil, strălucitor, iubește atenția, trebuie să fie în prim plan. Balanţa e grațioasă, prietenoasă, dar și ea dorește același lucru. Când Leul cu Balanța formează o pereche, fac cuplul perfect. Ei pot să vorbească neîncetat despre orice. Dar nu încercați chiar dacă sunteți cuplu Leu cu Balanţă să-i spuneți: spune-mi și mie ce am spus. Să vedeți atunci că dacă e mănâncă limba să întrebi asta pe Leoaica ai încurcat-o că știi ce pățești.

Cei doi au atât de multe asemănări, iar personalitățile lor sunt la fel de compatibile. Leul iubește să aibă alături de el o persoană plăcută, iar Balanța este într-adevăr o persoană plăcută, dar la rândul ei e orbită de carisma Leului și astfel e potrivesc cu siguranță.

Zodii care nu se despart niciodată: Fecioara cu Vărsătorul

Fecioara e atentă și muncitoare. În schimb, Vărsătorul e progresiv și original. Cele două zodii se inspiră reciproc. Când sunt împreună vor urmări documentarea în primul rând, vor asculta muzică, vor vorbi despre toate subiectele care îi interesează. Iar aceste două zodii știu exact cum să se completeze și acasă, și în societate.

Zodii care nu se despart niciodată: Gemeni cu Săgetător

Gemenii şi Săgetătorii iubesc atât de mult libertatea, dar la fel de mult iubesc și aventura. Aici se înțeleg și se completează perfect. Sunt o pereche care nu se va plictisi niciodată. Relația lor devine o călătorie de-a dreptul experimentală și experimentată totodată, de a afla mai multe unul despre viața celuilalt.

Sunt primele două zodii care iubesc să-și facă confidențe. Adică să dialogheze și despre ei, nu despre bagatele sau nimicuri. Compatibilitatea dintre aceste două semne zodiacale este atât de puternică încât nu s-ar putea destrăma niciodată. 

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close