Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii care fac o pereche excelentă la locul de muncă. Horoscop cu Mihai Voropchievici

Zodii care fac o pereche excelentă la locul de muncă. Horoscop cu Mihai Voropchievici

Tu ştii ce zodie este colegul tău? Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat perechile astrologice care sunt de neoprit atunci când fac echipă la locul de muncă.

de Alexandra Dima    |    02 Dec 2023   •   19:30

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la antena3.ro, Mihai Voropchievici a vorbit despre cele mai bune combinaţii zodiacale atunci când vine vorba de eficienţă la locul de muncă. 

De multe ori la locul de muncă avem colegi care sunt plăcuți, poți lucra cu ei, poți vorbi, dar sunt și alții care, efectiv, sunt refractari, duri, respingători, certăreţi. Sunt însă trei perechi de zodii care muncesc extraordinar de bine în tandem. Iată aleşii!

Perechea Capricorn - Vărsător

Prima pereche este formată din două zodii aparent opuse, una de pământ, una de ae, Capricornul și Vărsătorul. Foarte mulţi s-ar aștepta ca aceştia să nu se înțeleagă. Cu toate astea, ei se înțeleg de minune din punct de vedere profesional. Și de ce spun asta? Pentru că sunt două semne zodiacale care nu se abat niciodată de la strategia lor pe care și-au stabilit-o și sunt la fel de determinate să își demonstreze calitățile în domeniul în care activează.

Atât Vărsătorii, cât și Capricornii sunt extrem de încrezători în abilitățile lor și datorită acestui fapt dar și pentru că sunt foarte pregătiți să depășească orice fel de obstacol, au câștig de cauză în momentul când primesc o sarcină care trebuie dusă la la bun sfârșit.

Și ei, prin conlucrare, prin abnegație, seriozitate și determinarea cu care lucrează, obțin niște rezultate extraordinare.

Perechea Peşti - Balanţă

O zodie de apă și una de aer - Pești și Balanță. Nu toată lumea se așteaptă ca cele două zodii să formeze o echipă excelentă la locul de muncă, deoarece în alte conjuncturi, Peștii cu Balanțele se cam bubuie. Peștii-s mai volatili, mai explozivi, caută să le impună punctul lor de vedere și atunci iese un mic scandal.

Dar când e vorba să realizeze o muncă în echipă, Peștii cu Balanțele sunt extraordinari. De ce? Pentru că și unul şi celălalt sunt preocupați de detalii, le iau în amănunțime, le rezolvă.

Peștii de multe ori au acea fantezie nebună a lor. Ei sunt explozivii care nu pot să fie serioși la locul de muncă, trebuie să facă o glumă. Şi Balanțele se amuză dar trec repede la treabă şi îi trag şi pe Peşti după ele. 

Perspectiva din exterior a acestui cuplu întotdeauna este foarte ciudată pentru ceilalți. Se ceartă, se împacă, dar sunt eficienţi. 

Perechea Fecioară - Taur

Două zodii foarte ambițioase, de pământ, Fecioară şi Taur, care alcătuiesc o performanță sau o relație profesională superperformantă. Şi asta pentru că avem înțelegere între două zodii asemănătoare, serioase și hotărâte. În afară de disciplina pe care ele și-o autoimpun, totul decurge matematic. Acordă importanță la cele mai mici detalii, nu scapă nici informaţie. Finisarea este extraordinară.

Nu se ceartă aproape niciodată la locul de muncă și reușesc să ducă la bun sfârșit toate proiectele în care se implică. De ce? Pentru că Fecioarele se bazează de fiecare dată pe reguli, iar Taurii nu renunță până când nu își văd obiectivul realizat. Pragmatism, într-un singur cuvânt, pentru colaborarea dintre cele două.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close