Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii care s-ar implica într-un triunghi amoros, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Sunt periculoase!"

Zodii care s-ar implica într-un triunghi amoros, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Sunt periculoase!"

Numerologul Mihai Voropchievici a spus în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" care sunt zodiile care sunt predispuse să înceapă o relație cu persoane căsătorite.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2024   •   19:30

Mihai Voropchievici a nominalizat în emisiunea "Adevăruri ascunse" zodiile care sunt predispuse să aibă o relație persoane aflate într-o căsnicie. 

Potrivit numerologului, s-a făcut un sondaj în 2022 din care a reieșit că 70% dintre femei și 61% dintre bărbați cred că este greșit ca o persoană căsătorită să înșele. Cu toate acestea există câțiva nativi ai zodiacului care sunt cei mai predispuși la a începe o relație romantică cu o persoană căsătorită.

Rac

Când Racul începe să se îndrăgostească de cineva este ca și cum ar purta ochelari cu rame roz. Toată lumea este nemaipomenită. Guvernat de Lună, acest semn de apă tinde să lase emoțiile libere, chiar dacă la un moment dat trebuie să înfrunte și consecințele.

E posibil ca un Rac să facă pasiune pentru cineva fără să știe că persoana aceea este căsătorită. Odată ce Racul dezvoltă sentimente profunde vizavi de această persoană și nu mai dă înapoi. Racul va fi în suferință mare când va afla că persoana de care s-a îndrăgostit aparține, de fapt, altcuiva, dar tot va încerca să facă lucrurile să meargă.

Racii sunt romantici și fără speranță. Ar putea fi capabili să se convingă că e în regulă să te întâlnești cu o persoană căsătorită, dacă relația celuilalt nu este 100% perfectă. Dacă aude povești legate de tensiuni sau certuri va presupune că un divorț este la orizont și își va liniști conștiința vinovată.

Leu

O căsnicie nu a împiedicat niciodată un Leu să se întâlnească cu persoana pe care a pus ochii. Acest semn de foc este guvernat de Soare așa că Leii sunt obișnuiți să fie în centrul atenției și vor face întotdeauna eforturi mari pentru a obține ceea ce își doresc, chiar dacă există complicații.

Leul are mai mult farmec și știe să îl folosească în avantajul său. Dacă începe să se îndrăgostească de cineva care este deja într-o relație va transforma totul într-un fel de joc și nu se va da în lături din a trimite mesaje și declarații.

Leilor le place drama, intensitatea, dar și pericolul așa că vor adora să plece într-o vacanță secretă cu partenerul lor căsătorit. Uneori are fantezii legate de a fi descoperit doar pentru că ar rămâne o poveste pe care să o spună cu mult umor.

Vărsător

Este obișnuit cu genul acesta de dinamică. Tot ce înseamnă revoltă împotriva regulilor sociale și tradiționale aparține Vărsătorului. Vărsătorul ține la etică așa că atunci când își dorește să experimenteze în afara relației sale cu o persoană căsătorită și-ar dori ca toate părțile implicate să știe și să fie de acord cu ceea ce se întâmplă.

Un Vărsător va adora să fie a treia persoană într-o relație deschisă. Obligațiile îi dau anxietate și o senzație de sufocare. El vrea ca tot ce înseamnă un parteneriat liber consimțit să nu fie cu reguli. Unii Vărsători se aleg cu inima frântă când această relație se sfârșește.

Dacă se îndrăgostește nebunește poate să nutrească speranța că celălalt va ajunge în pragul unui divorț și atunci i se va dedica lui în totalitate, însă rareori va recunoaște că este capabil de asemenea profunzimi emoționale.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close