Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii care îşi vor îndeplini cea mai mare dorinţă în 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici

Zodii care îşi vor îndeplini cea mai mare dorinţă în 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici

2024 aduce împlinire maximă pentru câteva zodii ce îşi vor vedea visul cu ochii. În cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse", numerologul Mihai Voropchievici a arătat care sunt nativii care îşi vor îndeplini cele mai multe dorinţe în acest an.

de Alexandra Dima    |    17 Feb 2024   •   19:30

Avem trei zodii pentru care anul oferă împlinirea tuturor dorințelor, nu numai bani sau dragoste. Ei chiar le primesc pe toate!

Berbec

2024 e plin de transformări pentru nativii din Berbec și asta e extraordinar de bine pentru ei. Vor cunoaște persoane noi, viața le va deveni mult mai activă și mai interesantă. Vor avea parte de ceva cu totul nou la locul de muncă, poate fi vorba despre o avansare sau își vor găsi un loc de muncă mult mai bine plătit.

Rămâne de văzut, în funcție de dorințele fiecăruia.

Deși lucrurile pot părea pe parcursul anului uneori haotice, totul se va termina cu bine pentru Berbeci în 2024

Fecioară

Fecioare se vor simți mult mai încrezătoare în propriile puteri.

Ele sunt mai evazive de regulă, dar anul le dă o forță în credința de a reuși, mai ales după ce se vor dedica mai mult timp sportului și imaginii personale. 

Săgetător

Pentru Săgetător anul 2024 poate fi o surpriză uriașă, mai ales pe plan amoros! Dacă se numără printre cei care au intrat singuri în acest an, nu este exclus să întâlnească o persoană alături de care să începe o relație de durată. Pentru cei care încă nu au fost căsătoriţi va urma o cerere în căsătorie.

Dar dacă au un partener, Săgetătorii pot vedea cum relația lor va urca la un alt nivel de afectivitate în acest an.

Cei care își doresc anul ăsta un copil au toate şansele să prindă un "contract cu barza".

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close